100% laagste prijsgarantie Achteraf betalen & Betalen in termijnen Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
help nodig
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur
Ook in 2023 krijgen we weer te maken met ongekende prijsstijgingen. Plaats je bestelling zo snel mogelijk voor de meest voordelige prijs.

Betonblokken 29x20x19cm (partij aanbieding vanaf 1125 stuks)

Betonblokken 29x20x19cm (partij aanbieding vanaf 1125 stuks)

Deze betonblokken zijn geschikt voor allerlei toepassingen binnen de bouw. Door de goede kwaliteit en de hoge draagkracht zijn de mogelijkheden eindeloos. Ze zijn vanaf 1125 stuks te bestellen en na ontvangst gemakkelijk te verwerken met cement.

Waarom bouwmaterialen online bestellen?
  • Standaard geleverd binnen 7 werkdagen
  • Een order weegt gem. 10.000 kg
  • Afhalen is mogelijk
  • Altijd de laagste prijsgarantie
  • Gespreid betalen in 36 maanden

Belangrijke Specificaties

LxBxH in cm 29x20x19
Prijs per stuk incl. btw €1,65
Aantal stuks per m2 16
Prijs per m2 € 26,40
Levering Per laag, zonder pallets
Kwaliteit 1e keus
Gewicht per blok 18,5 kg
Besteleenheid per 15 stuks
Uitgebreide specificaties

Uitgebreide specificaties

LxBxH in cm 29x20x19
Prijs per stuk incl. btw €1,65
Aantal stuks per m2 16
Prijs per m2 € 26,40
Levering Per laag, zonder pallets
Kwaliteit 1e keus
Gewicht per blok 18,5 kg
Besteleenheid per 15 stuks
Gewicht per besteleenheid 277,5 kg (per 15 stuks)
Druksterkte in N/mm2 15
Afhaalmogelijkheid Nee
hulp nodig
Hulp nodig?
085 - 401 23 60
Op werkdagen staan wij van 09.00 tot 17.00 uur voor jou klaar.

Advies nodig?

Mail ons via: [email protected].
Snel iets vragen?
WhatsApp je vraag naar 085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp berichten)

Beschrijving

Deze partij aanbieding van de betonblokken 29x20x19cm zijn voor veel grond-, buiten- en binnen toepassingen een goede keuze. De betonblokken zijn online te bestellen vanaf 1125 stuks. Eén besteleenheid bestaat uit 15 stuks, dus er moeten minimaal 75 besteleenheden worden afgenomen. Na ontvangst kunnen ze direct worden verwerkt. Hiervoor kan cement gebruikt worden. Om er zeker van te zijn dat u genoeg betonblokken heeft voor uw klus, adviseren wij u om 5% extra te bestellen.

Let op: het is niet mogelijk om andere producten (zoals zand, cement of bouwstaal) te bestellen bij deze partij aanbieding van de betonblokken 29x20x19cm. De blokken worden 'af fabriek' geleverd en dat betekent dat de betonblokken rechtstreeks vanaf de fabrikant bij u worden geleverd.


De minimale besteleenheid is 1125 stuks, 75 eenheden. Wilt u het aanvullen tot een volle vracht? Dat is mogelijk, een volle vracht betonblokken (29x20x19) bestaat uit 1350 stuks, 90 eenheden.


Deze betonblokken  zijn onder andere geschikt voor verschillende soorten muren zoals funderingsmuren, spouwmuren, volle muren en schoorstenen. Daarnaast zijn betonblokken uitermate geschikt voor complete uitbouwen, garages en borders. Maar ook voor een weersbestendige schuur, strakke tuinafscheidingen en sterke plantenbakken zijn betonblokken een goede keuze. Verder is dit formaat betonblokken geschikt voor zwembaden. Hiervoor dienen de betonblokken namelijk ten minste 20 centimeter breed te zijn. Controleer bij uw bouwkundige of de blokken geschikt zijn voor uw constructie.

Makkelijk hanteerbaar

Door de goede grip zijn deze betonblokken makkelijk hanteerbaar en ideaal om mee te werken.

Hoge draagkracht

Door de hoge draagkracht zijn betonblokken geschikt voor zowel dragende als niet-dragende muren. Hierdoor zijn ze onder andere een goede optie voor massieve scheidingswanden in de woningbouw.

Geluiddempend

De blokken bieden uiterst geluiddempende waarden. Ze zijn daarom bijzonder geschikt als massieve scheidingswanden met de best mogelijke geluidsdemping. Ook voor een schuur of garage kan deze geluiddempende waarde een voordeel zijn.

Uitstekende isolatie

Betonblokken bieden uitstekende isolatiewaarden. Door te kiezen voor deze betonblokken zorgt u voor een aangenaam woonklimaat.

Brandveilig

Deze blokken hebben uitstekende brandwerende eigenschappen, doordat uitsluitend minerale bestanddelen met een hoge weerstand worden gebruikt.

Ecologisch en bouwbiologisch verantwoord

Deze betonblokken zijn ecologisch geproduceerd en voldoen aan de meest recente bouwconstructie-eisen. Door het gebruik van natuurlijke grondstoffen en een energiebesparend productieproces, zijn de blokken ecologisch en bouwbiologisch verantwoord.

Online besteld en thuisbezorgd

Koop uw betonblokken van 29x20x19cm gemakkelijk online bij Brok Bouwmaterialen. Wij leveren uw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 7 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de afgesproken locatie wordt bezorgd en laten vooraf weten wanneer we langskomen. Zo geniet u van alle voordelen van het online bestellen van betonblokken.

Lees meer minder

Klantfoto's betonblokken

In verschillende vormen en maten!

Schuur van betonblokken Yvonne, Bergen op Zoom

Zwembad van betonblokken Gijs, Leeuwarden

Binnenmuur van betonblokken Harm, Oploo

Vijver van betonblokken Achmed, Opheusden

Reviews

5 sterren gebaseerd op 1 review

Recent bekeken