100% laagste prijsgarantie Meer dan 15000 tevreden Klanten Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
help nodig
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 en van 19.00 tot 22.00
Ook tijdens de Bouwvak zijn wij geopend en u kunt dus gewoon blijven bestellen!

Vuilwerk Metselstenen Kopen? Dat Kan!

 

Als de kleur en de structuur van de metselsteen niet uitmaakt, bijvoorbeeld wanneer u de stenen gaat gebruiken voor een fundering of binnenmuur, dan kunt u het beste kiezen voor vuilwerk metselstenen. Vuilwerk heeft u namelijk al vanaf €0,13 per baksteen. Goedkopere stenen gaat u dan ook niet vinden

Vuilwerkstenen zijn het goedkope alternatief op het gebied van metselstenen

Vuilwerk metselstenen kunt u gebruiken voor binnenmuren, buitenmuren of funderingen. Het is een goedkope optie voor allerlei klussen waarbij de muur wordt afgewerkt. Dit kunt u doen door pleisterwerk of door de muren te schilderen. Het verschil in kleur en structuur is dan niet meer zichtbaar. Zo kunt u ook met vuilwerk metselstenen een strak resultaat realiseren.

Vuilwerk metselstenen kunnen onderling van kleur en structuur verschillen. Het betreft dus een verzameling egaal en bont gekleurde stenen, die daarnaast ook in structuur kunnen verschillen. De kleuren en structuren van de stenen op de product-afbeeldingen zijn dan ook ter indicatie.

In de onderstaande video ziet u een voorbeeld van vuilwerk metselstenen

Er zijn verschillende soorten vuilwerk metselstenen. Hieronder lichten we kort toe welke vuilwerkstenen er bij ons verkrijgbaar zijn:

  • Populaire vuilwerk metselstenen zijn de waalformaat massief vuilwerkstenen (zie video). Deze stenen hebben een formaat van 21x10x5cm. Er bestaan echter ook waalformaat strengpers vuilwerkstenen. Strengpers wil zeggen dat er uithollingen of gaatjes in de steen zitten. Dit heeft echter geen invloed op de verwerking. Nog steeds kunt u deze steen net als elke andere steen verwerken.
  • Naast waalformaat vuilwerkstenen zijn er ook hilversumsformaat vuilwerk metselstenen. Deze stenen hebben een formaat van 24x10x4cm en zijn net wat 'platter' dan waalformaat. Er zijn twee soorten hilversumsformaat vuilwerkstenen. Zo kunt u kiezen voor hilversumsformaat massief vuilwerkstenen en voor hilversumsformaat strengpers vuilwerkstenen.
  • Wilt u een grotere steen? Dan zijn de dikformaat massief vuilwerkstenen wellicht iets voor u. Deze bakstenen hebben een formaat van 21x10x6,5cm en zijn net wat 'dikker' dan waalformaat.
  • De goedkoopste optie op het gebied van vuilwerkstenen zijn de vuilwerk metselstenen die per 10m2 verkocht worden. Hierbij moet u rekening houden dat de vuilwerk metselstenen massief kunnen zijn of met gaatjes (strengpers). Daarnaast kan de maat verschillen, dus het is niet mogelijk aan te geven hoeveel er precies in een m2 gaan.
Bekijk hier alle vuilwerkstenen!