Vuilwerk Metselstenen

Vuilwerk Metselstenen. Al vanaf €0,10 per stuk.

Vuilwerk metselstenen zijn stenen die schoonheidsfoutjes zoals een lichte beschadiging of kleurverschil bevatten. Vuilwerk metselstenen zijn hierdoor perfect te gebruiken als u de stenen gaat verwerken. Vaak het gaat om eenmalige partijen, verzamelingen metselstenen die eventueel ook egaal of bont gekleurd kunnen zijn.

Vuilwerkstenen elders goedkoper?

Wij betalen het verschil terug! Wij hebben een 100% laagste prijsgarantie op onze bouwmaterialen. Dit betekent dat wij altijd het voordeligst zijn!

6 artikel(en)

6 artikel(en)

6 artikel(en)

6 artikel(en)

Het afwerken van vuilwerk metselstenen

Anders dan de naam doet vermoeden, zijn vuilwerk metselstenen absoluut niet "vuil".
Vuilwerk metselstenen bevatten veelal kleur-, structuur- en maatverschil. Dit type metselstenen wordt daarom vaak gebruikt voor toepassingen waarbij de kleur en structuur niet van belang is.
In veel gevallen worden deze muren in een later stadium afgewerkt met keimverf of stucwerk.
Daarnaast kunnen vuilwerk metselstenen worden gebruik voor het optrekken van binnenmuren waar later een buitenmuur tegenaan wordt gezet.

Bouwmaterialenkopen.com levert vuilwerk metselstenen welke gebruikt kunnen worden om te keimen, te schilderen of om af te smeren (stucen).

Wat houdt keimen in?

Met behulp van keimen kunt u vuilwerk metselstenen voorzien van een harde versteende verflaag. Deze laag biedt extra versteviging aan het oppervlak en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De verf bestaat enkel uit natuurlijke grondstoffen zoals kwarts en veldspaat met anorganische kleurpigmenten

De verf is uitermate geschikt voor het afwerken van beton en (vuilwerk) metselstenen.

Waar worden vuilwerk metselstenen voor gebruikt?

Vuilwerk metselstenen worden onder andere gebruikt voor het optrekken van binnenmuren of buitenmuren die worden afgewerkt met stucwerk of keimverf. Daarnaast zijn vuilwerk metselstenen uitermate geschikt als funderingsstenen tot aan het maaiveld.

Ik wil meer weten over het keimen van vuilwerk metselstenen, kunt u helpen?

Wij kunnen u zeker helpen. Wij zijn op werkdagen tussen 09:00 en 22:00 telefonisch bereikbaar op 085 – 401 23 60 voor professioneel advies. Tevens kunt u met al uw vragen terecht bij de Chat ondersteuning op de website, waar u spoedig reactie zult krijgen.