100% Laagste Prijsgarantie Gratis Transport Boven 2.000 Binnen 5 Werkdagen Geleverd
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur
Tijdens de Bouwvak zijn wij gewoon geopend!

Getrommelde steen 20x30x6cm - Oud Dokkum - Kijlstra

De getrommelde steen 20x30x6 cm wordt vaak gebruikt voor een oprit, stoep of terras. Getrommelde stenen zijn populair door hun vintage uitstraling.

Kies jouw kleur
Voordelen
  • Getrommeld
  • Geschikt voor een oprit
  • Minder snel glad
  • Speels formaat
Nadelen
  • Ruwer oppervlak
Levertijd

Binnen 5 werkdagen geleverd (95,- of 145,-). Gratis levering vanaf 1000,-

Uitgebreide specificaties

Afmeting (LxBxD) 20x30x6 cm
Dikte 6 cm
Kleur Oud dokkum
Aantal per m2 16,67
Besteleenheid 0,72 m2
Aantal stuks per besteleenheid 12 stuks
Inhoud volledig pakket 168 stuks
Geschikt voor aftrillen Ja
Geschikt als oprit Ja
Geschikt voor dakterras Nee
Kenmerk(en) Ruw, stroef
Geleverd op pallets Nee
Materiaal Beton
Merk Kijlstra
Afwerking Getrommeld
Soort tegel Oprit, tuin en terras
Maat 20x30 cm
hulp nodig
Hulp nodig?
085 - 401 23 60
Op werkdagen staan wij van 09.00 tot 17.00 uur voor jou klaar.

Advies nodig?

Mail ons via: [email protected].
Snel iets vragen?
WhatsApp je vraag naar 085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp berichten)

Voor een mooie vintage look!

Deze getrommelde stenen van Kijlstra in formaat 20x30x6 cm hebben een vintage uitstraling. Getrommelde stenen zijn erg populair voor hun authentieke uitstraling. Deze stenen worden veelal gebruikt voor het aanleggen van een terras, oprit en stoep. Daarnaast kunnen trommelstenen ook gebruikt worden voor het metselen van een muur en trapjes met een rustieke uitstraling.

Getrommelde stenen zijn mooi en duurzaam. Deze stenen gaan lang mee en behouden hun look. Door weersomstandigheden zal de vintage look van de steen nog mooier uitkomen. Getrommelde stenen passen perfect in een klassieke en/of romantische tuin. Daarnaast kan de getrommelde steen ook juist uiterst geschikt zijn bij moderne/strakke sierbestrating door de speelse look die wordt gecreëerd.

Wij bieden in ons assortiment verscheidene kleuren en formaten aan van de getrommelde stenen. Om er zeker van te zijn dat je genoeg trommelstenen hebt voor jouw klus, adviseren wij je om 10% extra te bestellen.

Facet

Sierbestrating kan wel of geen facet bevatten. Wanneer een tegel voorzien is van een facetrand, dan heeft de tegel een kleine ronding aan de randen. Hierdoor zijn ze minder gevoelig voor beschadigingen en hebben ze minder last van een onregelmatig oppervlak. Tegels met facet kunnen strak naast elkaar gelegd worden in tegenstelling tot tegels zonder facet. Wij van Brok Bouwmaterialen bevelen tegels met facet aan.

Behandeling

De bestrating kan verschillende behandelingen ondergaan. Dit wordt gedaan om de stenen/tegels langer mooi te houden of bijvoorbeeld waterafstotend te maken. Er zijn drie verschillende behandelingen, namelijk: een toplaag (hydrofoob), een coating en een behandeling met impregneermiddel. Welke steen/tegel je zou kunnen kiezen, hangt af van waar je de bestrating voor wil gebruiken. Vraag ons vooral om hulp!

Productinformatie
Zie voor verdere specificaties van het product en de verwerkingsvoorschriften het productinformatieblad en verwerkingsvoorschriften informatieblad.

Online besteld en thuisbezorgd

Koop jouw getrommelde stenen gemakkelijk online bij Brok Bouwmaterialen. Wij leveren jouw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 5 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de afgesproken locatie wordt bezorgd en laten vooraf weten wanneer we langskomen. Zo geniet je van alle voordelen van het online bestellen van getrommelde stenen.

Lees meer minder

Recent bekeken