100% Laagste Prijsgarantie Gratis Transport Boven 2.000 Binnen 5 Werkdagen Geleverd
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

U-Element 40x40x50 cm - Grijs - Kijlstra

U-elementen zijn prachtige betonnen elementen, waarmee je jouw tuin verder kan aankleden. Ze kunnen worden gebruikt om op te zitten of iets op de zetten.

Kies jouw kleur
Levertijd

Binnen 5 werkdagen geleverd (€95,- of €145,-). Gratis levering vanaf €1000,-

Inspiratie nodig voor jouw project?

Uitgebreide specificaties

Afmeting (LxBxD) 40x40x50 cm
Dikte 40 cm
Kleur Grijs
Besteleenheid Per 3 stuks
Aantal stuks per besteleenheid 3 stuks
Inhoud volledig pakket 6 stuks
Geschikt als oprit Nee
Geschikt voor dakterras Nee
Geleverd op pallets Nee
Materiaal Beton
Merk Kijlstra
Afwerking Strak
Soort tegel Tuin en terras
Maat 40x40 cm
hulp nodig
Hulp nodig?
085 - 401 23 60
Op werkdagen staan wij van 09.00 tot 17.00 uur voor jou klaar.

Advies nodig?

Mail ons via: [email protected].
Snel iets vragen?
WhatsApp je vraag naar 085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp berichten)

Multifunctionele u-elementen voor de tuin

U-elementen zijn prachtige betonnen elementen, waarmee je jouw tuin verder kan aankleden. Ze kunnen worden gebruikt om op te zitten of iets op de zetten. Vaak worden ze ook op elkaar gestapeld om hout in op te slaan. Het geeft jouw tuin een stoerder uiterlijk.

Wij bieden vanuit ons assortiment verschillende kleuren en formaten u-elementen aan. De u-elementen zijn per stuk te bestellen. 

Facet

Sierbestrating kan wel of geen facet bevatten. Wanneer een tegel voorzien is van een facetrand, dan heeft de tegel een kleine ronding aan de randen. Hierdoor zijn ze minder gevoelig voor beschadigingen en hebben ze minder last van een onregelmatig oppervlak. Tegels met facet kunnen strak naast elkaar gelegd worden in tegenstelling tot tegels zonder facet. Wij van Brok Bouwmaterialen bevelen tegels met facet aan.

Behandeling

De bestrating kan verschillende behandelingen ondergaan. Dit wordt gedaan om de stenen/tegels langer mooi te houden of bijvoorbeeld waterafstotend te maken. Er zijn drie verschillende behandelingen, namelijk: een toplaag (hydrofoob), een coating en een behandeling met impregneermiddel. Welke steen/tegel je zou kunnen kiezen, hangt af van waar je de bestrating voor wil gebruiken. Vraag ons vooral om hulp!

Online besteld en thuisbezorgd

Koop jouw u-elementen gemakkelijk online bij Brok Bouwmaterialen. Wij leveren jouw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 5 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de afgesproken locatie wordt bezorgd en laten vooraf weten wanneer we langskomen. Zo geniet je van alle voordelen van het online bestellen van u-elementen.

Lees meer minder

Recent bekeken