100% Laagste Prijsgarantie Gratis Transport Boven 2.000 Binnen 5 Werkdagen Geleverd
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur
Tijdens de Bouwvak zijn wij gewoon geopend!

Betonklinker 21x10,5x6cm - Oud Bussum - Kijlstra

De klassieke betonklinker van 6 cm is uitstekend geschikt voor het bestraten van jouw stoep, terras of oprijlaan. Ze zijn gemakkelijk en zeer strak aan te leggen in elke tuin. Het formaat van 6 cm is perfect voor alle ondergronden.

Kies jouw kleur
Voordelen
  • Geschikt om af te trillen
  • Geschikt voor een oprit
  • Minder snel glad
Nadelen
  • Ruwer oppervlak
  • Moeilijker schoon te maken
Levertijd

Binnen 5 werkdagen geleverd (95,- of 145,-). Gratis levering vanaf 1000,-

Inspiratie nodig voor jouw project?

Uitgebreide specificaties

Afmeting (LxBxD) 21x10,5x6 cm
Dikte 6 cm
Kleur Oud Bussum
Aantal per m2 45 stuks
Besteleenheid Per 0,8 m2
Aantal stuks per besteleenheid 36 stuks
Inhoud volledig pakket 504 stuks
Geschikt voor aftrillen Ja
Geschikt als oprit Ja
Geschikt voor dakterras Nee
Kenmerk(en) Ruw, minder onderhoudsvriendelijk, stroef
Geleverd op pallets Nee
Materiaal Beton
Merk Kijlstra
Afwerking Zonder facet, zonder reliëf
Soort tegel Oprit, tuin en terras
Maat 21x10,5 cm
hulp nodig
Hulp nodig?
085 - 401 23 60
Op werkdagen staan wij van 09.00 tot 17.00 uur voor jou klaar.

Advies nodig?

Mail ons via: [email protected].
Snel iets vragen?
WhatsApp je vraag naar 085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp berichten)

Met deze betonklinkers maak je jouw tuin compleet!

Met deze betonklinkers van 6 cm maak je jouw tuin compleet. De klassieke betonklinker van 6 cm is een handzaam formaat en daarmee uitstekend geschikt voor het bestraten van jouw oprijlaan, terras of stoep. Het formaat van 6 cm is geschikt voor alle ondergronden. Betonklinkers zijn eenvoudig strak aan te leggen in de tuin. Bovendien kun je met dit formaat ook patronen aanleggen. 

Voor het leggen van een oprit adviseren wij betonklinkers te gebruiken van minimaal 6 cm dik. Deze betonklinkers hebben een handzaam formaat en breken daarom niet zo snel als tegels. Betonklinkers zijn om deze rede geschikt voor het leggen van een oprit. 

Betonklinkers zijn minder snel glad en geschikt om af te trillen. Betonklinkers hebben een ruw oppervlak. Wij bieden vanuit ons assortiment verschillende kleuren betonklinkers aan. Om er zeker van te zijn dat je genoeg betonklinkers hebt voor jouw klus, adviseren wij je om 10% extra te bestellen.

Facet

Sierbestrating kan wel of geen facet bevatten. Wanneer een tegel voorzien is van een facetrand, dan heeft de tegel een kleine ronding aan de randen. Hierdoor zijn ze minder gevoelig voor beschadigingen en hebben ze minder last van een onregelmatig oppervlak. Tegels met facet kunnen strak naast elkaar gelegd worden in tegenstelling tot tegels zonder facet. Wij van Brok Bouwmaterialen bevelen tegels met facet aan.

Behandeling

De bestrating kan verschillende behandelingen ondergaan. Dit wordt gedaan om de stenen/tegels langer mooi te houden of bijvoorbeeld waterafstotend te maken. Er zijn drie verschillende behandelingen, namelijk: een toplaag (hydrofoob), een coating en een behandeling met impregneermiddel. Welke steen/tegel je zou kunnen kiezen, hangt af van waar je de bestrating voor wil gebruiken. Vraag ons vooral om hulp!

Productinformatie
Zie voor verdere specificaties van het product en de verwerkingsvoorschriften het productinformatieblad en verwerkingsvoorschriften informatieblad.

Online besteld en thuisbezorgd

Koop jouw betonklinkers gemakkelijk online bij Brok Bouwmaterialen. Wij leveren jouw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 5 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de afgesproken locatie wordt bezorgd en laten vooraf weten wanneer we langskomen. Zo geniet je van alle voordelen van het online bestellen van betonklinkers.

Lees meer minder

Recent bekeken