100% Laagste Prijsgarantie Gratis Transport Boven 2.000 Binnen 5 Werkdagen Geleverd
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur
Tijdens de Bouwvak zijn wij gewoon geopend!

Antieke Trommel Waalformaat 20x5x7 cm - Oud Bruin - Kijlstra

Waarom zijn de waaltjes zo populair? Ten eerste om de nostalgische en ouderwetse uitstraling. De look van deze stenen zijn tijdloos en dus een goede keuze voor iedere tuin, oprit of dakterras.

Kies jouw kleur
Voordelen
  • Geschikt voor oprit
  • Getrommeld
  • Minder snel glad
  • Vaste maat
Nadelen
  • Ruw oppervlak
Levertijd

Binnen 5 werkdagen geleverd (95,- of 145,-). Gratis levering vanaf 1000,-

Inspiratie nodig voor jouw project?

Uitgebreide specificaties

Afmeting (LxBxD) 20x5x7 cm
Dikte 7 cm
Kleur Oud Bruin
Aantal per m2 100 stuks
Besteleenheid Per 0,48 m2
Aantal stuks per besteleenheid 48 stuks
Inhoud volledig pakket 816 stuks
Geschikt als oprit Ja
Geschikt voor dakterras Nee
Geleverd op pallets Ja
Materiaal Beton
Merk Kijlstra
Afwerking Getrommeld
Soort tegel Oprit, tuin en terras
Maat 20x5 cm
hulp nodig
Hulp nodig?
085 - 401 23 60
Op werkdagen staan wij van 09.00 tot 17.00 uur voor jou klaar.

Advies nodig?

Mail ons via: [email protected].
Snel iets vragen?
WhatsApp je vraag naar 085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp berichten)

Waaltjes, wie kent ze niet!

Waarom zijn de waaltjes zo populair? Ten eerste om de nostalgische en ouderwetse uitstraling. De look van deze stenen zijn tijdloos en dus een goede keuze voor iedere tuin, oprit of dakterras. Verder zijn de stenen makkelijk verwerkbaar. Je kunt de stenen op veel verschillende patronen en vormen leggen. 

Waaltjes zijn minder snel glad en geschikt om af te trillen. De stenen kunnen voor zowel een klassieke als moderne uitstraling gebruikt worden.

Wij bieden vanuit ons assortiment verschillende kleuren waaltjes aan. Om er zeker van te zijn dat je genoeg waaltjes hebt voor jouw klus, adviseren wij je om 10% extra te bestellen.

Facet

Sierbestrating kan wel of geen facet bevatten. Wanneer een tegel voorzien is van een facetrand, dan heeft de tegel een kleine ronding aan de randen. Hierdoor zijn ze minder gevoelig voor beschadigingen en hebben ze minder last van een onregelmatig oppervlak. Tegels met facet kunnen strak naast elkaar gelegd worden in tegenstelling tot tegels zonder facet. Wij van Brok Bouwmaterialen bevelen tegels met facet aan.

Behandeling

De bestrating kan verschillende behandelingen ondergaan. Dit wordt gedaan om de stenen/tegels langer mooi te houden of bijvoorbeeld waterafstotend te maken. Er zijn drie verschillende behandelingen, namelijk: een toplaag (hydrofoob), een coating en een behandeling met impregneermiddel. Welke steen/tegel je zou kunnen kiezen, hangt af van waar je de bestrating voor wil gebruiken. Vraag ons vooral om hulp!

Productinformatie
Zie voor verdere specificaties van het product en de verwerkingsvoorschriften het productinformatieblad en verwerkingsvoorschriften informatieblad.

Online besteld en thuisbezorgd

Koop jouw waaltjes gemakkelijk online bij Brok Bouwmaterialen. Wij leveren jouw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 5 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de afgesproken locatie wordt bezorgd en laten vooraf weten wanneer we langskomen. Zo geniet je van alle voordelen van het online bestellen van waaltjes klinkers.

Lees meer minder

Recent bekeken