100% Laagste Prijsgarantie Gratis Transport Boven 2.000 Binnen 5 Werkdagen Geleverd
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur
Tijdens de Bouwvak zijn wij gewoon geopend!

Zachte plakzegel zeskant 200x4 cm - Kijlstra

Met zachte plakzegels onder verstelbare dragers verdwijnen oneffenheden. Bitumen zegels hechten bij warmte en zorgen voor stabiliteit. Geschikt voor hout/composiet en tegels, anti-slip en bescherming voor de ondergrond.

Levertijd

Binnen 5 werkdagen geleverd (95,- of 145,-). Gratis levering vanaf 1000,-

Uitgebreide specificaties

Afmeting (LxBxD) 200x4 cm
Besteleenheid per
Inhoud volledig pakket stuks
Geleverd op pallets Nee
Merk Kijlstra
hulp nodig
Hulp nodig?
085 - 401 23 60
Op werkdagen staan wij van 09.00 tot 17.00 uur voor jou klaar.

Advies nodig?

Mail ons via: [email protected].
Snel iets vragen?
WhatsApp je vraag naar 085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp berichten)

Zachte plakzegels zijn een handig hulpmiddel om oneffenheden in de ondergrond weg te werken. Deze plakzegels worden onder de stelvoet van verstelbare dragers geplaatst, waardoor de dragers op een stevige en stabiele ondergrond rusten. Dit is met name handig bij het aanleggen van bijvoorbeeld een terras, balkon of vlonder.

De bitumen plakzegels zijn vooral in warm weer zeer effectief. Door de warmte zullen de zegels enigszins gaan verkleven, waardoor de dragers nog vaster komen te staan. Dit zorgt voor extra stabiliteit en stevigheid van het gehele oppervlak.

De zachte plakzegels zijn geschikt voor verschillende soorten ondergronden, zoals hout, composiet en tegels. Voor tegels zijn de zegels zelfs antislip, wat zorgt voor extra veiligheid op bijvoorbeeld een balkon of dakterras. Daarnaast bieden de zegels bescherming aan de ondergrond, doordat ze vocht en vuil tegenhouden.

Al met al zijn zachte plakzegels een handig hulpmiddel bij het aanleggen van een stevig en stabiel oppervlak. Of het nu gaat om een terras, balkon of vlonder, met de plakzegels zorg je voor een perfecte ondergrond waarop je jarenlang kunt genieten.

Lees meer minder

Recent bekeken