100% Laagste Prijsgarantie Gratis Transport Boven 2.000 Binnen 5 Werkdagen Geleverd
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Toepassing van volle betonblokken

 

Op het internet zijn er veel verschillende betonblokken te vinden. In ons assortiment bieden wij alleen volle betonblokken aan. Je hebt echter de optie om voor volle betonblokken met en zonder uitsparingen te kiezen. De betonblokken met uitsparingen worden bij ons holle betonblokken genoemd. Door de hoge draagkracht heb je bij deze holle betonblokken geen betonstaven nodig, waardoor de uitsparingen bedoeld zijn om de blokken eenvoudig te kunnen verplaatsen. Open betonblokken hebben wij helaas niet in de aanbieding. Deze zijn namelijk meer geschikt als tuinelement.

Een betonblok kun je gebruiken voor zowel een dragende als een niet-dragende muur. Ze zijn relatief goedkoop en makkelijk te verwerken. Daarnaast hebben zowel volle als holle betonblokken een hoge draagkracht. Dit is heel erg belangrijk bij de bouw van vooral een dragende muur. Je kunt gebruik maken van volle en holle betonblokken bij de bouw van bijvoorbeeld funderingen, binnenmuren, zwembaden en kelders.

Betonblokken

Om een goed beeld te kunnen geven van wat wij verstaan onder volle betonblokken, geven wij hieronder een aantal voorbeelden met uitleg.

Voorbeelden volle betonblokken

Wilt je een muurtje maken met een zware belasting? Dan kun je het best kiezen voor volle betonblokken. Deze kunnen meer gewicht houden. Daarbij moet wel gezegd worden dat de keuze voor volle betonblokken afhangt van de verticale en horizontale belasting. Een goede keuze als het gaat om volle betonblokken, zijn de betonblokken 29x10x19cm zonder uitsparingen of de betonblokken 29x20x19cm met uitsparingen. Deze blokken dempen geluid en zijn brandwerend.

BUDGET TIP -  Je kunt niet alleen kiezen voor eerste keus blokken, maar ook voor tweede keus. Met de tweede keus blokken bespaart je enorm veel geld. Deze blokken zijn bij ons te herkennen aan haakjes achter de productnaam (2e keus), of via de link hier. Een voorbeeld zijn de betonblokken 30x10x20cm (2e keus).