100% Laagste Prijsgarantie Gratis Transport Boven 2.000 Binnen 5 Werkdagen Geleverd
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur
Tijdens de Bouwvak zijn wij gewoon geopend!

Betonblokken 30x10x20cm (2e keus)

4.5 sterren uit 2896 kiyoh reviews

34,20 per 30 stuks 1,14 per stuk

Prijs in de bouwmarkt: 42,75 | Je voordeel: -25%

Begin hier met bestellen

of
stuks

Belangrijk advies
Handig! Bestel het verwerkingsmateriaal direct mee:
Meest gekozen
Of kies voor deze optie:
Of kies voor deze optie:
34,20 per 30 stuks 1,14 per stuk
Totaal

Prijs in de bouwmarkt: 42,75 | Je voordeel: -25%

Specificaties

LxBxH in cm 30x10x20
Prijs per stuk incl. btw Vanaf 1,14
Aantal stuks per m2 16
Prijs per m2 18,24
Levering Per laag, zonder pallets
Kwaliteit 2e keus
Gewicht per blok 11 kg
Besteleenheid per 30 stuks
Aantal kg mortel (kant-en-klaar) per m2 28,1
Aantal kg lijm per m2 3,0
Type lijm Betonblokkenlijm
Aantal kg cement per m2 7
Aantal kg zand per m2 21
Aantal kg stucmortel per m2 16
Gewicht per besteleenheid 330 kg (per 30 stuks)
Druksterkte in N/mm2 15
Afhaalmogelijkheid Nee
hulp nodig
Hulp nodig?
085 - 401 23 60
Op werkdagen staan wij van 09.00 tot 17.00 uur voor jou klaar.

Advies nodig?

Mail ons via: [email protected].
Snel iets vragen?
WhatsApp je vraag naar 085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp berichten)

Beschrijving

Deze 2e keus betonblokken (30x10x20cm) zijn voor veel grond-, buiten- en binnen toepassingen een goede keuze. Ze zijn online te bestellen per 30 stuks. Deze betonblokken hebben dezelfde kwaliteit als eerste keus, maar er zit mogelijk een verschil tussen kleur, structuur en eventueel maat. Om er zeker van te zijn dat je genoeg betonblokken hebt voor de klus, adviseren wij je om ten minste 10% extra te bestellen om eventuele breuk op te vangen. Na ontvangst van de betonblokken kunnen ze direct worden verwerkt. Hiervoor kan zowel cement als betonblokkenlijm worden gebruikt.

Deze 2e keus betonblokken  zijn onder andere geschikt voor verschillende soorten muren zoals funderingsmuren, spouwmuren en volle muren. Daarnaast zijn betonblokken uitermate geschikt voor complete uitbouwen en garages. Maar ook voor een weersbestendige schuur, strakke tuinafscheidingen en sterke plantenbakken zijn betonblokken een goede keuze. Controleer bij een bouwkundige of de blokken geschikt zijn voor jouw constructie.

Tweede keus, net zo sterk

Tweede keus wil zeggen dat er mogelijk een verschil tussen kleur, structuur en eventueel maat zou kunnen optreden. Door het mogelijke verschil in kleur en structuur, is het gebruik van deze betonblokken minder geschikt als zichtwerk. Daarnaast kan beschadiging of breuk voorkomen. Tweede keus betonblokken kunnen niet worden omgeruild. Het is echter wel mogelijk om de partij binnen 14 dagen te retourneren. Aan retour sturen zijn kosten verbonden, check hier de voorwaarden. Liever eerste keus betonblokken? Kijk dan hier.

Makkelijk hanteerbaar

Door de goede grip zijn deze betonblokken makkelijk hanteerbaar en ideaal om mee te werken.

Hoge draagkracht

Door de hoge draagkracht zijn betonblokken geschikt voor zowel dragende als niet-dragende muren. Hierdoor zijn ze onder andere een goede optie voor massieve scheidingswanden in de woningbouw.

Geluiddempend

De blokken bieden uiterst geluiddempende waarden. Ze zijn daarom bijzonder geschikt als massieve scheidingswanden met de best mogelijke geluidsdemping. Ook voor een schuur of garage kan deze geluiddempende waarde een voordeel zijn.

Uitstekende isolatie

Betonblokken bieden uitstekende isolatiewaarden. Door te kiezen voor deze betonblokken zorg je voor een aangenaam woonklimaat.

Brandveilig

Deze blokken hebben uitstekende brandwerende eigenschappen, doordat uitsluitend minerale bestanddelen met een hoge weerstand worden gebruikt.

Ecologisch en bouwbiologisch verantwoord

Deze betonblokken zijn ecologisch geproduceerd en voldoen aan de meest recente bouwconstructie-eisen. Door het gebruik van natuurlijke grondstoffen en een energiebesparend productieproces, zijn de blokken ecologisch en bouwbiologisch verantwoord.

Online besteld en thuisbezorgd

Koop de betonblokken van 30x10x20cm gemakkelijk online op Brok Bouwmaterialen. Wij leveren jouw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 5 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de afgesproken locatie wordt bezorgd en laten vooraf weten wanneer we langskomen. Zo geniet je van alle voordelen van het online bestellen van betonblokken.

Lees meer minder

Reviews

5 sterren gebaseerd op 2 reviews

Recent bekeken