100% Laagste Prijsgarantie Gratis Transport Boven 2.000 Binnen 5 Werkdagen Geleverd
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur
Tijdens de Bouwvak zijn wij gewoon geopend!

Tegel 50x50x5 cm - Grijs - met Facet - Kijlstra

De maatvoering 50x50 bij tegels is zeer populair. Deze zijn zowel geschikt voor een tuin, terras en dakterras. De tegels hebben een strakke uitstraling.

Kies jouw kleur
Levertijd

Binnen 5 werkdagen geleverd (95,- of 145,-). Gratis levering vanaf 1000,-

Uitgebreide specificaties

Afmeting (LxBxD) 50x50x5 cm
Dikte 5 cm
Kleur Grijs
Aantal per m2 4
Besteleenheid Per 5,75 m2
Aantal stuks per besteleenheid 23 stuks
Inhoud volledig pakket 23 stuks
Geschikt voor aftrillen Nee
Geschikt als oprit Nee
Geschikt voor dakterras Ja
Geleverd op pallets Nee
Materiaal Beton
Merk Kijlstra
Afwerking Mini facet, zonder reliëf
Soort tegel Tuin en terras
Maat 50x50 cm
hulp nodig
Hulp nodig?
085 - 401 23 60
Op werkdagen staan wij van 09.00 tot 17.00 uur voor jou klaar.

Advies nodig?

Mail ons via: [email protected].
Snel iets vragen?
WhatsApp je vraag naar 085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp berichten)

Tegels met een goede prijs-kwaliteitsverhouding

De maatvoering 50x50 bij tegels is zeer populair. Deze zijn zowel geschikt voor een tuin, terras en dakterras. De tegels hebben een strakke uitstraling. De tegels hebben een extra gladde bovenlaag, waardoor deze een langere levensduur hebben. De tegels zijn verkrijgbaar met en zonder facet.

Wij bieden vanuit ons assortiment verschillende kleuren en formaten tegels aan. Deze tegels zijn niet geschikt om af te trillen. Om er zeker van te zijn dat je genoeg tegels hebt voor jouw klus, adviseren wij je om 10% extra te bestellen.

Facet

Sierbestrating kan wel of geen facet bevatten. Wanneer een tegel voorzien is van een facetrand, dan heeft de tegel een kleine ronding aan de randen. Hierdoor zijn ze minder gevoelig voor beschadigingen en hebben ze minder last van een onregelmatig oppervlak. Tegels met facet kunnen strak naast elkaar gelegd worden in tegenstelling tot tegels zonder facet. Wij van Brok Bouwmaterialen bevelen tegels met facet aan.

Behandeling

De bestrating kan verschillende behandelingen ondergaan. Dit wordt gedaan om de stenen/tegels langer mooi te houden of bijvoorbeeld waterafstotend te maken. Er zijn drie verschillende behandelingen, namelijk: een toplaag (hydrofoob), een coating en een behandeling met impregneermiddel. Welke steen/tegel je zou kunnen kiezen, hangt af van waar je de bestrating voor wil gebruiken. Vraag ons vooral om hulp!

Productinformatie
Zie voor verdere specificaties van het product en de verwerkingsvoorschriften het productinformatieblad en verwerkingsvoorschriften informatieblad.

Online besteld en thuisbezorgd

Koop jouw tegels gemakkelijk online bij Brok Bouwmaterialen. Wij leveren jouw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 5 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de afgesproken locatie wordt bezorgd en laten vooraf weten wanneer we langskomen. Zo geniet je van alle voordelen van het online bestellen van getrommelde tegels.

Lees meer minder

Recent bekeken