100% Laagste Prijsgarantie Gratis Transport Boven 2.000 Binnen 5 Werkdagen Geleverd
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur
Tijdens de Bouwvak zijn wij gewoon geopend!

Splitrock Trommel 32x13x11 cm - Grijs/Zwart 2.0 - Kijlstra

Wil je in de tuin bloembakken, borders, trappen, vijverranden of muren maken? Dan is dit mogelijk met de getrommelde Splitrock stapelblokken! De stapelblokken zijn per laag van 18 stuks te bestellen.

Kies jouw kleur
Levertijd

Binnen 5 werkdagen geleverd (95,- of 145,-). Gratis levering vanaf 1000,-

Uitgebreide specificaties

Afmeting (LxBxD) 32x13x11 cm
Dikte 11 cm
Kleur Grijs/Zwart 2.0
Aantal per m2 24,04
Besteleenheid per 18 stuks
Aantal stuks per besteleenheid 18 stuks
Inhoud volledig pakket 126 stuks
Geschikt als oprit Nee
Geschikt voor dakterras Nee
Geleverd op pallets Nee
Materiaal Beton
Merk Kijlstra
Afwerking Getrommeld
Soort tegel Tuin en terras
Maat 32x13 cm
hulp nodig
Hulp nodig?
085 - 401 23 60
Op werkdagen staan wij van 09.00 tot 17.00 uur voor jou klaar.

Advies nodig?

Mail ons via: [email protected].
Snel iets vragen?
WhatsApp je vraag naar 085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp berichten)

Stapelgek op getrommelde Splitrock stapelblokken!

Wil je in de tuin bloembakken, borders, trappen, vijverranden of muren maken? Dan is dit mogelijk met de getrommelde Splitrock stapelblokken! Er zitten natuurlijke grondstoffen in de stenen, waardoor het zorgt voor een natuurlijke uitstraling en prachtige kleuren.

Doordat de stenen getrommeld zijn met een verouderingstechniek, krijgen ze een unieke uitstraling waarbij elk product er anders uitziet. Deze techniek zorgt voor een charmante verouderde look die zowel in klassieke als moderne omgevingen goed tot zijn recht komt.

Wij bieden vanuit ons assortiment verschillende kleuren en formaten getrommelde Splitrock stapelblokken aan. Ook zijn de stapelblokken in zowel getrommelde als strakke uitvoering beschikbaar. De stapelblokken zijn per laag van 18 stuks te bestellen. Om er zeker van te zijn dat je genoeg stenen hebt voor jouw klus, adviseren wij je om 10% extra te bestellen.

Facet

Sierbestrating kan wel of geen facet bevatten. Wanneer een tegel voorzien is van een facetrand, dan heeft de tegel een kleine ronding aan de randen. Hierdoor zijn ze minder gevoelig voor beschadigingen en hebben ze minder last van een onregelmatig oppervlak. Tegels met facet kunnen strak naast elkaar gelegd worden in tegenstelling tot tegels zonder facet. Wij van Brok Bouwmaterialen bevelen tegels met facet aan.

Behandeling

De bestrating kan verschillende behandelingen ondergaan. Dit wordt gedaan om de stenen/tegels langer mooi te houden of bijvoorbeeld waterafstotend te maken. Er zijn drie verschillende behandelingen, namelijk: een toplaag (hydrofoob), een coating en een behandeling met impregneermiddel. Welke steen/tegel je zou kunnen kiezen, hangt af van waar je de bestrating voor wil gebruiken. Vraag ons vooral om hulp!

Online besteld en thuisbezorgd

Koop jouw getrommelde Splitrock stapelblokken gemakkelijk online bij Brok Bouwmaterialen. Wij leveren jouw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 5 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de afgesproken locatie wordt bezorgd en laten vooraf weten wanneer we langskomen. Zo geniet je van alle voordelen van het online bestellen van getrommelde Splitrock stapelblokken.

Lees meer minder

Recent bekeken