100% Laagste Prijsgarantie Gratis Transport Boven 2.000 Binnen 5 Werkdagen Geleverd
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Randafwerking SBR Rubbergranulaat - Zwart 25 kg/50 ltr - Kijlstra

Netjes afwerken van uw tegel-terras? Gebruik randafwerking van rubbergranulaat en PU-lijm. Voorkom vuilophoping en waterdoorlatendheid. Mengverhouding: 16kg PU-lijm op 100kg granulaat. Eenvoudig aan te brengen met een troffel.

Uitgebreide specificaties

Afmeting (LxBxD) cm
Besteleenheid per
Inhoud volledig pakket stuks
Geleverd op pallets Nee
Merk Kijlstra
hulp nodig
Hulp nodig?
085 - 401 23 60
Op werkdagen staan wij van 09.00 tot 17.00 uur voor jou klaar.

Advies nodig?

Mail ons via: [email protected].
Snel iets vragen?
WhatsApp je vraag naar 085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp berichten)

Rubbergranulaat met PU-lijm is een uitstekende manier om de randen van uw tegel-terras netjes af te werken. Dit mengsel heeft vele voordelen. Ten eerste zorgt het ervoor dat de tegels goed op elkaar sluiten, waardoor er minder kans is op scheuren en beschadigingen. Bovendien voorkomt het dat vuil zich ophoopt in de naden, wat het onderhoud van uw terras vereenvoudigt.

Daarnaast is dit mengsel ook waterdoorlatend, waardoor er geen water op uw terras blijft staan en u geen last heeft van plassen. Het aanbrengen van het mengsel is eenvoudig met behulp van een troffel. De mengverhouding is 16 kg PU-lijm op 100 kg granulaat, wat voldoende is voor de meeste terrassen.

Kortom, het gebruik van rubbergranulaat met PU-lijm is een slimme keuze voor iedereen die zijn of haar terras wil afwerken op een duurzame, onderhoudsarme en waterdoorlatende manier.

Lees meer minder

Recent bekeken