100% Laagste Prijsgarantie Gratis Transport Boven 2.000 Binnen 5 Werkdagen Geleverd
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur
Tijdens de Bouwvak zijn wij gewoon geopend!

Isobouw PowerKist Funderingsbekisting

De Isobouw PowerKist Funderingsbekisting, bestaande uit drie delen met versterkte bodemplaten en zijwanden, is de sterkste in de markt dankzij onbreekbare PS-stroken. Milieuvriendelijk en efficiënter dan traditionele systemen.

Waarom materialen bij Brok bestellen?
  • Standaard levering binnen 5 werkdagen
  • Gratis levering boven 2000,-
  • Afhalen is ook mogelijk
  • Ruim 2.800 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 8,9
  • Altijd de laagste prijsgarantie

Uitgebreide specificaties

Naam Isobouw PowerKist Funderingsbekisting
Besteleenheid Per stuk van 120cm
hulp nodig
Hulp nodig?
085 - 401 23 60
Op werkdagen staan wij van 09.00 tot 17.00 uur voor jou klaar.

Advies nodig?

Mail ons via: [email protected].
Snel iets vragen?
WhatsApp je vraag naar 085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp berichten)

Beschrijving

Isobouw PowerKist Funderingsbekisting

Ontdek de revolutionaire Isobouw PowerKist Funderingsbekisting – dé krachtige driefasige oplossing voor efficiënt bouwen. Versterkt met onbreekbare PS-stroken, onderscheidt dit systeem zich als de sterkste in de markt, ideaal voor hoge betonbelasting. Ervaar een kortere bouwtijd door het afzonderlijk aanbrengen van bodemplaat en zijwand, zonder de noodzaak van onderbeugels en zandaanvulling.

Het ontwerp elimineert de behoefte aan aparte hoekstukken, waardoor hoeken moeiteloos te creëren zijn met standaard elementen en eenvoudig verwijderbare afritsstroken. Handige piketgaten vereenvoudigen het positioneren van de bodemplaat over vooraf uitgezette betonmaten. Voorkom wegvloeien van beton en lekwater met de messing-groefaansluiting bij bodemplaat en zijwand, terwijl taps toelopende uitsparingen optimale betonhechting garanderen.

Geniet van stabiliteit zonder verschuivingen dankzij de extra centreervoorziening en verbeterde beloopbaarheid met de afgeschuinde bodemplaat. De flexibele opbouw maakt gemakkelijke verplaatsing op de bouwplaats mogelijk, zonder hoge obstakels – zet de losse zijwanden pas na het plaatsen van de wapening.

Met handige maataanduidingen, vereist de Isobouw PowerKist enkel bovenbeugels en haringen. 

Online besteld en thuisbezorgd

Koop je funderingsbekisting gemakkelijk online bij Brok Bouwmaterialen. Wij leveren jouw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 5 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de afgesproken locatie wordt bezorgd en laten vooraf weten wanneer we langskomen. Zo geniet je van alle voordelen van het online bestellen bij Brok Bouwmaterialen.

Lees meer minder

Recent bekeken