100% Laagste Prijsgarantie Gratis Transport Boven 2.000 Binnen 5 Werkdagen Geleverd
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur
Tijdens de Bouwvak zijn wij gewoon geopend!

Dikformaat 21x7x6 cm - Oud Bussum - Kijlstra

De Kijlstra dikformaat van 21x7x6 cm wordt vaak gebruikt voor tuinen, terrassen en opritten. De steen geeft een strakke en moderne look.

Kies jouw kleur
Voordelen
  • Geschikt voor aftrillen
  • Vaste maat
  • Geschikt voor een oprit
  • Minder snel glad
Nadelen
  • Ruwer oppervlak
  • Moeilijker schoon te maken
Levertijd

Binnen 5 werkdagen geleverd (95,- of 145,-). Gratis levering vanaf 1000,-

Uitgebreide specificaties

Afmeting (LxBxD) 21x7x6 cm
Dikte 6 cm
Kleur Oud Bussum
Aantal per m2 68
Besteleenheid 0,79 m2
Aantal stuks per besteleenheid 54 stuks
Inhoud volledig pakket 756 stuks
Geschikt voor aftrillen Ja
Geschikt als oprit Ja
Geschikt voor dakterras Nee
Kenmerk(en) Ruw, stroef
Geleverd op pallets Nee
Materiaal Beton
Merk Kijlstra
Afwerking Zonder facet, zonder reliëf
Soort tegel Oprit, tuin en terras
Maat 21x7 cm
hulp nodig
Hulp nodig?
085 - 401 23 60
Op werkdagen staan wij van 09.00 tot 17.00 uur voor jou klaar.

Advies nodig?

Mail ons via: [email protected].
Snel iets vragen?
WhatsApp je vraag naar 085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp berichten)

Dikformaat, een klassieker onder de stenen

De Kijlstra dikformaat van 21x7x6 cm wordt vaak gebruikt voor tuinen, terrassen en opritten. De steen geeft een strakke en moderne look. De dikformaat stenen zijn beschikbaar in diverse maten, kleuren en patronen.

De stenen zijn ook uitermate geschikt om bepaalde patronen te leggen. Zo kun je jouw tuin een bepaalde uitstraling geven. Dit kun je doen door verschillende afmetingen door elkaar te gebruiken in combinatie met strakke voegen.

Wij bieden van strakstenen verscheidene formaten en kleuren aan. Om er zeker van te zijn dat je genoeg strakstenen hebt voor jouw klus, adviseren wij je om 10% extra te bestellen.


Facet

Sierbestrating kan wel of geen facet bevatten. Wanneer een tegel voorzien is van een facetrand, dan heeft de tegel een kleine ronding aan de randen. Hierdoor zijn ze minder gevoelig voor beschadigingen en hebben ze minder last van een onregelmatig oppervlak. Tegels met facet kunnen strak naast elkaar gelegd worden in tegenstelling tot tegels zonder facet. Wij van Brok Bouwmaterialen bevelen tegels met facet aan.


Behandeling

De bestrating kan verschillende behandelingen ondergaan. Dit wordt gedaan om de stenen/tegels langer mooi te houden of bijvoorbeeld waterafstotend te maken. Er zijn drie verschillende behandelingen, namelijk: een toplaag (hydrofoob), een coating en een behandeling met impregneermiddel. Welke steen/tegel je zou kunnen kiezen, hangt af van waar je de bestrating voor wil gebruiken. Vraag ons vooral om hulp!

Productinformatie
Zie voor verdere specificaties van het product en de verwerkingsvoorschriften het productinformatieblad en verwerkingsvoorschriften informatieblad.


Online besteld en thuisbezorgd

Koop jouw dikformaat stenen gemakkelijk online bij Brok Bouwmaterialen. Wij leveren jouw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 5 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de afgesproken locatie wordt bezorgd en laten vooraf weten wanneer we langskomen. Zo geniet je van alle voordelen van het online bestellen van dikformaat stenen.

Lees meer minder

Recent bekeken