100% Laagste Prijsgarantie Gratis Transport Boven 2.000 Binnen 5 Werkdagen Geleverd
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur
Tijdens de Bouwvak zijn wij gewoon geopend!

BSS Half 10,5x10,5x8 cm - Grijs - Kijlstra

Betonstraatstenen zijn uitermate geschikt voor jouw tuin, terras of oprit. Deze halve betonstraatstenen zijn hulpstukken, waarmee oppervlaktes kunnen worden afgewerkt.

Kies jouw kleur
Levertijd

Binnen 5 werkdagen geleverd (95,- of 145,-). Gratis levering vanaf 1000,-

Uitgebreide specificaties

Afmeting (LxBxD) 10,5x10,5x8 cm
Dikte 8 cm
Kleur Grijs
Aantal per m2 88
Besteleenheid Per 0,82 m2
Aantal stuks per besteleenheid 72 stuks
Inhoud volledig pakket 720 stuks
Geschikt voor aftrillen Nee
Geschikt als oprit Ja
Geschikt voor dakterras Nee
Geleverd op pallets Nee
Materiaal Beton
Merk Kijlstra
Afwerking Strak
Soort tegel Tuin en terras
Maat 10,5x10,5 cm
hulp nodig
Hulp nodig?
085 - 401 23 60
Op werkdagen staan wij van 09.00 tot 17.00 uur voor jou klaar.

Advies nodig?

Mail ons via: [email protected].
Snel iets vragen?
WhatsApp je vraag naar 085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp berichten)

Betonstraatstenen voor verschillende patronen

Betonstraatstenen zijn uitermate geschikt voor jouw tuin, terras of oprit. De stenen kunnen strak tegen elkaar aangelegd worden en/of in verschillende patronen. Hierdoor kun je zowel een strakke als een speelse uitstraling creëren. Deze halve betonstraatstenen zijn hulpstukken, waarmee oppervlaktes kunnen worden afgewerkt. Hierdoor bespaar je een hoop tijd, aangezien je niet hoeft te zagen of te knippen.

De betonstraatstenen zijn geschikt voor aftrillen of voor een oprit. Wij bieden van betonstraatstenen verscheidene formaten en kleuren aan. Om er zeker van te zijn dat je genoeg betonstraatstenen hebt voor jouw klus, adviseren wij je om 10% extra te bestellen.

Facet

Sierbestrating kan wel of geen facet bevatten. Wanneer een tegel voorzien is van een facetrand, dan heeft de tegel een kleine ronding aan de randen. Hierdoor zijn ze minder gevoelig voor beschadigingen en hebben ze minder last van een onregelmatig oppervlak. Tegels met facet kunnen strak naast elkaar gelegd worden in tegenstelling tot tegels zonder facet. Wij van Brok Bouwmaterialen bevelen tegels met facet aan.

Behandeling

De bestrating kan verschillende behandelingen ondergaan. Dit wordt gedaan om de stenen/tegels langer mooi te houden of bijvoorbeeld waterafstotend te maken. Er zijn drie verschillende behandelingen, namelijk: een toplaag (hydrofoob), een coating en een behandeling met impregneermiddel. Welke steen/tegel je zou kunnen kiezen, hangt af van waar je de bestrating voor wil gebruiken. Vraag ons vooral om hulp!

Productinformatie
Zie voor verdere specificaties van het product en de verwerkingsvoorschriften het productinformatieblad en verwerkingsvoorschriften informatieblad.

Online besteld en thuisbezorgd

Koop jouw betonstraatstenen gemakkelijk online bij Brok Bouwmaterialen. Wij leveren jouw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 5 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de afgesproken locatie wordt bezorgd en laten vooraf weten wanneer we langskomen. Zo geniet je van alle voordelen van het online bestellen van betonstraatstenen.

Lees meer minder

Recent bekeken