Dit moet u weten over de levering...

De transportkosten bedragen €149,95,- (incl. btw), voor dit bedrag wordt uw bestelling met een vrachtwagen naar verwachting binnen 1 tot 7 werkdagen aan huis geleverd.

Wij kunnen op voorhand geen datum en tijd afspreken. Echter, een a twee dagen voor levering krijgt u automatisch bericht wanneer uw bestelling is ingepland. 

  • Uw bestelling wordt op een door ons goed bereikbare plaats gelost door een circa 18 meter lange trailer, direct naast de auto op een verharde weg.
  • Lossen op een andere plek (oprit, tuinpad, tuin, parkeervak o.i.d.) dan de onder het vorige punt genoemde losplaats is te allen tijden ter beoordeling van de chauffeur.
  • Het is voor u niet noodzakelijk op de aangegeven leverdatum ter plaatse te zijn.
  • De chauffeur zal een foto van de levering maken.
  • Indien u wel aanwezig bent dient u de goederen te controleren en voor goede ontvangst te tekenen.
  • Omdat er zo snel mogelijk geleverd wordt, is het alleen mogelijk een bijbestelling te plaatsen binnen 24 uur na het plaatsen van uw originele bestelling.


Grote bestellingen
Wanneer u een grote hoeveelheid (meer dan 22 pallet-plaatsen) aan bouwmaterialen bestelt, dan kan het gebeuren dat deze niet in een keer kunnen worden geleverd.
Het systeem berekent automatisch voor u hoe vaak een levering moet plaatsvinden - en hoeveel verzendkosten er in rekening moeten worden gebracht.

De Waddeneilanden
Voor de Waddeneilanden worden de bezorgkosten altijd per levering uitgerekend. Pleeg daarover altijd overleg alvorens te bestellen en te betalen.