Dit moet u weten over de levering...

De transportkosten bedragen €149,95,- (incl. btw), voor dit bedrag wordt uw bestelling met een vrachtwagen naar verwachting binnen 1 tot 7 werkdagen aan huis geleverd.

Wij kunnen op voorhand geen datum en tijd afspreken. Echter, een a twee dagen voor levering krijgt u automatisch bericht wanneer uw bestelling is ingepland. 

  • Uw bestelling wordt op een door ons goed bereikbare plaats gelost door een circa 18 meter lange trailer (standaard), of per speciaal bestelde bakwagen, direct naast de auto op een verharde weg.
  • Lossen op een andere plek (oprit, tuinpad, tuin, parkeervak o.i.d.) dan de onder het vorige punt genoemde losplaats is te allen tijden ter beoordeling van de chauffeur.
  • Het is voor u niet noodzakelijk op de aangegeven leverdatum ter plaatse te zijn.
  • De chauffeur zal een foto van de levering maken.
  • Indien u wel aanwezig bent dient u de goederen te controleren en voor goede ontvangst te tekenen.
  • Omdat er zo snel mogelijk geleverd wordt, is het alleen mogelijk een bijbestelling te plaatsen binnen 24 uur na het plaatsen van uw originele bestelling.

Als u voorafgaand aan de bezorging een bericht wenst te ontvangen, dan kunt u dit binnen Mijnbezorgtijd.nl aangeven. Let op: het is alleen mogelijk om een indicatie via e-mail te krijgen en niet via SMS.

Gaat een vrachtwagen van 18 meter niet passen? Kies dan voor een bakwagen!
Standaard wordt er geleverd met een vrachtwagen van 18 meter. Mocht een dergelijke vrachtwagen te groot zijn, dan kan er ook met een bakwagen (10-16 meter) worden geleverd. Wanneer u een levering met een bakwagen wilt dan kunt u dit selecteren in het afrekenscherm. Hier moeten wij wel extra kosten voor rekenen. Als er met een bakwagen geleverd moet worden, dan kan de verwachte levertijd van 5 werkdagen niet worden gegarandeerd. 

Wanneer u een grote bestelling wilt plaatsen en met een bakwagen wilt laten leveren dan kan het zijn dat niet alles in een keer geleverd kan worden. Als er meerdere keren moet worden geleverd, moet er ook meerdere keren verzendkosten worden betaald.

Als u meer dan 22 pallets wilt bestellen of meer dan 14 pallets met een bakwagen, dan zal er vaker moeten worden geleverd. Hier kunnen extra kosten aan verbonden zijn, het beste kunt u contact opnemen met de klantenservice.

De Waddeneilanden
Voor de Waddeneilanden worden de bezorgkosten altijd per levering uitgerekend. Pleeg daarover altijd overleg alvorens te bestellen en te betalen.

Grote bestellingen
Wanneer u een zeer grote hoeveelheid bouwmaterialen bestelt dan kan het gebeuren dat deze niet in een keer kunnen worden geleverd. Als er twee keer transport in moet worden geschakeld dan moet er twee keer verzendkosten worden berekend.