Kalkzandsteen lijmblokken in diverse maten

Kalkzandsteen heeft een rijke geschiedenis. In het oude Egypte werd er al gebruik gemaakt van kalkzandsteen. De blokken waren namelijk ideaal om trapvormige piramides te maken en dit deden de oude Egyptenaren graag. Nu, duizenden jaren later, maken we nog steeds gebruik van ‘datzelfde’ kalkzandsteen, alleen gebruiken we het nu niet meer om graftombes
te maken. Kalkzandsteen wordt nu gebruikt voor tal van projecten van renovatie tot aan agrarische bouw.

Kalkzandsteen lijmblokken zijn zeer eenvoudig te verwerken

Kalkzandsteen is vrij eenvoudig te verwerken en daardoor kan het verwerken vrij snel gebeuren. De lijmblokken zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Dit betekent dat u een maat specifiek voor uw project kunt kiezen. U kunt dus enigszins afwijken van de standaard en flexibel bouwen. Nadat u de juiste maat heeft geselecteerd hoeft de blokken alleen nog maar te lijmen. Deze blokken hoeven dus niet gemetseld te worden. Nog een voordeel. Oude blokken zijn snel en simpel te vervangen voor nieuwe blokken. Dus als u gaat verbouwen of renoveren: de oude blokken eruit en de nieuwe erin. Ideaal!

U bespaart geld door kalkzandsteen te gebruiken

We willen natuurlijk allemaal geld besparen en dit kan perfect door kalkzandsteen te gebruiken. Allereerst zult u besparen op de energierekening. De verwarming hoeft namelijk minder aan als u kalkzandsteen gebruikt. Kalkzandsteen lijmblokken hoeven ook niet gestukadoord te worden, dit kan op zichzelf ook al een flinke besparing opleveren op de bouw­ en onderhoudskosten.

Een laatste, niet te vergeten, besparing zit in het feit dat wij de lijmblokken aanbieden tegen een gegarandeerd lage prijs. U vindt onze kalkzandsteen blokken dus nergens anders goedkoper. Berekenen hoeveel u nodig heeft? Gebruik de kalkzandsteen calculator.

De oude Egyptenaren wisten het al, kalkzandsteen biedt tal van voordelen. In ons assortiment hebben wij lijmblokken in 8 verschillende maten en vanaf €1,16 per stuk. Hier ziet u alle blokken inclusief prijs per stuk. Heeft u nog vragen over het plaatsen van de blokken of over de voordelen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.