100% laagste prijsgarantie Meer dan 15000 tevreden Klanten Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
help nodig
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 en van 19.00 tot 22.00
Er is sprake van schaarste bij bepaalde bouwmaterialen, dus wacht niet te lang en bestel snel!

Kalkzandsteen lijmblok 29,7x15x19,8cm (€2,02)

Kalkzandsteen lijmblok 29,7x15x19,8cm (€2,02)

Kalkzandsteen lijmblokken zijn geschikt voor dragende en niet-dragende binnenspouwbladen en wandconstructies die daarna worden afgewerkt met een dunne afwerklaag. Ze zijn gemakkelijk in de juiste maat te knippen en te verwerken.

Waarom online bestellen?
  • Alle informatie op één plaats
  • U zit niet vast aan openingstijden
  • Een order weegt gem. 10.000 kg
  • Altijd de laagste prijsgarantie
  • Vaste transportkosten van € 149,95
Meer foto’s
Beschrijving Uitgebreide specificaties Gerelateerde producten Recent bekeken

Belangrijke Specificaties

LxBxH in cm 29,7x15x19,8
Prijs per stuk incl. btw € 2,02
Aantal stuks per m2 16,7
Prijs per m2 € 33,73
Levering Per laag, zonder pallets
Kwaliteit 1e keus
Gewicht per blok 16,5 kg
Besteleenheid per 36 stuks
Uitgebreide specificaties

Uitgebreide specificaties

LxBxH in cm 29,7x15x19,8
Prijs per stuk incl. btw € 2,02
Aantal stuks per m2 16,7
Prijs per m2 € 33,73
Levering Per laag, zonder pallets
Kwaliteit 1e keus
Gewicht per blok 16,5 kg
Besteleenheid per 36 stuks
Aantal kg lijm per m2 6,3
Type lijm Duo lijm
Gewicht per besteleenheid 594 kg (per 36 stuks)
Druksterkte in N/mm2 CS20
hulp nodig
Hulp nodig?
085 - 401 23 60
Op werkdagen staan wij van 09.00 tot 17.00 en van 19.00 tot 22.00 uur voor u klaar.

Advies nodig?

Mail ons via: [email protected].
Snel iets vragen?
WhatsApp je vraag naar 085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp berichten)

Beschrijving

Koop hier online uw kalkzandsteen lijmblokken van 29,7x15x19,8cm. De kalkzandsteen lijmblokken zijn online te bestellen per 36 stuks. Na ontvangst kunnen ze direct worden verwerkt met behulp van Duo lijm. Om er zeker van te zijn dat u genoeg lijmblokken heeft voor uw klus, adviseren wij u om 5% extra te bestellen.

Kalkzandsteen lijmblokken kunt u gebruiken voor het lijmen van dragende en niet-dragende binnenspouwbladen en wandconstructies. Zo zijn de blokken geschikt voor garages, bergingen en scheidingswanden. Naderhand behoeven de lijmblokken slechts een dunne afwerklaag. Dit komt door de goede randprofilering van de lijmblokken.

Kalkzandsteen

Kalkzandsteen is een natuurlijk product dat bestaat uit kalk, zand en water. Het is een veelzijdig product geschikt voor allerlei toepassingen. Het lijmen van kalkzandsteen kunt u zowel in de zomer als in de winter doen. Hierdoor is het mogelijk om langer door te werken. Na verloop van tijd kunnen de kalkzandsteen lijmblokken wat uitzetten door bijvoorbeeld temperatuurverschillen. Dit is echter makkelijk te voorkomen door gebruik te maken van dilatatie. Door een dilatatievoeg zorgt u ervoor dat de kalkzandsteen goed zijn werk kan doen en de kans op scheuren afneemt.

Hoog draagvermogen

Kalkzandsteen lijmblokken hebben een hoog draagvermogen en zijn daardoor geschikt voor allerlei constructies. De druksterkte is maar liefst CS20.

Makkelijk te verwerken

Kalkzandsteen lijmblokken zijn makkelijk te verwerken. De blokken zijn van zichzelf groot, waardoor er snel en gemakkelijk gebouwd kan worden. Daarnaast zijn de kalkzandsteen lijmblokken makkelijk op maat te maken door de kalkzandsteen te knippen of te zagen.

Kostenbesparend

Niet alleen gaat het lijmen van kalkzandsteen sneller en eenvoudiger, het is ook nog eens kostenbesparend. Het is goedkoper dan metselen doordat u niet hoeft te voegen en de wand gelijk kunt betegelen. Daarnaast is het gebruik van mortel minimaal, waardoor u hierop kunt besparen.

Isolerende kenmerken

Het warmteaccumulerend vermogen van kalkzandsteen is erg goed. Hierdoor creëert u een aangenaam klimaat. In de zomer blijft het langer koel en ‘s winters zorgt kalkzandsteen ervoor dat de warmte langer binnen blijft. Daarnaast werken kalkzandsteen lijmblokken geluidsisolerend. Dit komt mede door het hoge gewicht van de kalkzandsteen.

Brandwerend

Kalkzandsteen is een onbrandbaar materiaal van de categorie A1 volgens de Nederlandse NEN 6064. Deze onbrandbaarheid heeft te maken met het materiaal en het productieproces. Kalkzandsteen levert dus geen bijdrage aan een brand.

Milieuvriendelijk

Voor de productie van bestanddelen van kalkzandsteen en de kalksteen zelf, is relatief weinig energie nodig. Daarnaast bestaat kalksteen uit natuurlijke bestanddelen en zijn de gebruikte materialen allemaal recyclebaar.

Online besteld en thuisbezorgd

Koop uw kalkzandsteen lijmblokken van 29,7x15x19,8cm gemakkelijk online bij Brok Bouwmaterialen. Wij leveren uw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 7 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de afgesproken locatie wordt bezorgd en laten vooraf weten wanneer we langskomen. Zo geniet u van alle voordelen van het online bestellen van kalkzandsteen lijmblokken.

Lees meer minder

Recent bekeken