De Bouwmaterialen Specialist in Nijmegen en omgeving

bouwmaterialen kopen in Nijmegen

Tegenwoordig is alles direct in onze webshop te bestellen, zodat het binnen 5 werkdagen bij u thuis wordt geleverd of u nu in Nijmegen woont of in Groningen. U hoeft uw deur niet meer uit en u hoeft bouwmaterialen niet meer in Duitsland te bestellen vanwege de prijs. Wij hebben altijd de laagste prijs..

Het is natuurlijk ook mogelijk om langs te komen in onze showroom, hier hebben wij voorbeelden van onze bakstenen en van een aantal van onze betonblokken. In onze showroom staat de koffie altijd klaar en doordeweeks is er elke dag iemand aanwezig om u te woord te staan.

Onze showroom is elke werkdag van 13:00 tot 17:00 geopend. Ook als u een bestelling wilt plaatsen bij ons op locatie, dan kan dit alleen tussen 13:00 en 17:00 elke werkdag.

Wij hebben niet ons hele assortiment bouwmaterialen zichtbaar in Appeltern. Zo hebben wij niet alle metselstenen die wij online hebben staan ook beschikbaar in onze showroom. Als u dus op zoek bent naar een specifieke steen of een specifiek bouwmateriaal, welke u eerste wilt bekijken, dan kunt u het beste even telefonisch contact met ons opnemen. Wij kunnen u dan vertellen welke bouwmaterialen wij in Appeltern hebben staan.

Adresgegevens van onze showroom in Appeltern

Maasdijk 7
6629KD Appeltern

Maandag 13.00 tot 17.00 uur
Dinsdag 13.00 tot 17.00 uur
Woensdag 13.00 tot 17.00 uur
Donderdag 13.00 tot 17.00 uur
Vrijdag 13.00 tot 17.00 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten


Metselstenen.
Meer dan 40 soorten metselstenen waalformaat
zowel VB als HV.

Betonblokken.
Betonblokken in zowel A- als B-keuze.
Vanaf €0,16.

Kalkzandsteen.
Alle soorten kalkzandsteen, van lijmblokken
tot metselstenen.

Cellenbeton.
In diverse maten te verkrijgen.
Vanaf €0,96.