Voor uw bouwmaterialen hoeft u niet langer naar Duitsland!

bouwmaterialen kopen in Nijmegen

Sinds 2011 hebben wij al meer dan 8.000 bestellingen uitgeleverd van kalkzandsteen blokken tot gevelstenen tot isolatiemateriaal. Van grote klussen zoals een uitbouw, tot betonblokken voor het maken van een vijver.

Wij zijn gevestigd in Appeltern en vanuit daar zorgen wij ervoor dat elke dag tientallen bestellingen met bouwmateriaal op tijd en secuur worden geleverd.

Maar u bent op zoek naar bouwmaterialen in Duitsland, wellicht voor de lagere prijs? Het is echter belangrijk om te weten dat bouwmaterialen in Nederland helemaal niet duur hoeven te zijn.

Wij werken namelijk met de laagste prijsgarantie. Wij kunnen u garanderen dat, onder aan de streep, u nergens anders de bouwmaterialen goedkoper gaat vinden in Nederland. Heeft u het toch ergens anders goedkoper gevonden dan betalen wij gewoon het verschil terug.

U hoeft dus niet per se naar Duitsland omdat het goedkoper is. Een ander voordeel dat wij kunnen bieden is dat wij alles binnen vijf werkdagen op de werkplaats of bij u aan de deur kunnen afleveren. U hoeft dus niet bij diverse handelaren in Duitsland wat te bestellen en te hopen dat het op tijd wordt geleverd rond dezelfde tijd. Bij ons wordt alles gezamenlijk (inclusief bijvoorbeeld hout, isolatie of gipsplaten) geleverd binnen vijf werkdagen.

U woont in Duitsland en wilt het net over de grens geleverd hebben? Ook dat kan worden geregeld. Als u net over de grens woont dan kunnen wij wellicht ook gewoon bij u leveren. Neem daarvoor altijd wel eerst contact met ons op zodat we samen kunnen kijken wat mogelijk is.

Bouwmaterialen bekijken in onze showroom

Onze showroom is elke werkdag van 09:00 tot 17:00 geopend. Ook als u een bestelling wilt plaatsen bij ons op locatie, dan kan dit alleen tussen 09:00 en 17:00 elke werkdag.

Wij hebben niet ons hele assortiment bouwmaterialen zichtbaar in Appeltern. Zo hebben wij niet alle metselstenen die wij online hebben staan ook beschikbaar in onze showroom. Als u dus op zoek bent naar een specifieke steen of een specifiek bouwmateriaal, welke u eerste wilt bekijken, dan kunt u het beste even telefonisch contact met ons opnemen. Wij kunnen u dan vertellen welke bouwmaterialen wij in Appeltern hebben staan.

Adresgegevens van onze showroom in Appeltern

Maasdijk 7
6629KD Appeltern

Maandag 09.00 tot 17.00 uur
Dinsdag 09.00 tot 17.00 uur
Woensdag 09.00 tot 17.00 uur
Donderdag 09.00 tot 17.00 uur
Vrijdag 09.00 tot 17.00 uur
Zaterdag 09.00 tot 15:00 uur
Zondag gesloten


Metselstenen.
Meer dan 40 soorten metselstenen waalformaat
zowel VB als HV.

Betonblokken.
Betonblokken in zowel A- als B-keuze.
Vanaf €0,16.

Kalkzandsteen.
Alle soorten kalkzandsteen, van lijmblokken
tot metselstenen.

Cellenbeton.
In diverse maten te verkrijgen.
Vanaf €0,96.