Bouwstaal

18 artikel(en)

18 artikel(en)

18 artikel(en)

18 artikel(en)

Bouwstaalmatten in diverse afmetingen. Altijd de laagste prijs!

Bouwstaalmatten worden gebruikt bij het storten van vloeren om het beton te versterken. Als u vandaag bestelt zorgen wij dat de bouwstaalmatten binnen 1 tot 5 werkdagen worden geleverd. U kunt direct en veilig online bestellen. Ook geldt voor alle matten een staffelkorting. Hoe meer u dus bestelt, hoe hoger de korting.

Wat is het verschil tussen gegalvaniseerde en blanke bouwstaalmatten?

U kunt bij BouwmaterialenKopen.com onder andere kiezen uit gegalvaniseerde en blanke bouwstaalmatten. De levensduur van een gegalvaniseerde bouwstaalmat is langer dan de levensduur van een blanke bouwstaalmat. Dit wordt veroorzaakt door het gladde draad waarvan het blanke bouwstaalmat is gemaakt. Daarentegen zijn blanke bouwstaalmatten makkelijker te verwerken en lichter dan gegalvaniseerde bouwstaalmatten.

Ik weet niet welke bouwstaalmatten ik moet kopen, kunnen jullie helpen?

Wij kunnen u zeker helpen. Wij verwelkomen u graag elke werkdag tussen 10:00 en 16:30 aan de Maasdijk 7 voor professioneel advies over bouwmaterialen. Tevens kunt u met al uw vragen terecht bij de Chat ondersteuning op de website, waar u spoedig reactie zult krijgen. Ook zijn wij elke werkdag telefonisch bereikbaar tussen 09:00 en 22:00 op 085 – 401 23 60.