100% laagste prijsgarantie Meer dan 15000 tevreden Klanten Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
help nodig
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 en van 19.00 tot 22.00
Wij zijn al sinds 1944 de schakel tussen u en de fabrikant! Ondanks deze moeilijke tijden leveren wij nog gewoon binnen 7 werkdagen in heel Nederland en België

Handvorm metselstenen

Handvormstenen zijn natuurlijk 'generfde' stenen. Met handvormstenen krijgt u een uniek patroon. In diverse kleuren, van bommels bont tot antraciet.

Lees meer minder

44 items gevonden

Handvorm metselstenen

Handvorm metselstenen online kopen

Handvorm metselstenen zijn net even anders dan de standaard vormbakstenen. Het is de grillig generfde structuur die deze baksteen zo bijzonder maakt. Dat komt door de unieke manier waarop ze vervaardigd worden. In plaats van de klei in de vormbak te persen, zoals bij vormbakstenen, wordt de klei bezand en door een machine in de vorm ‘geworpen’. Dit zorgt voor een ambachtelijke en exclusieve uitstraling van de handvorm bakstenen.

Handvorm metselstenen elders goedkoper?

Wij hanteren een 100% laagste prijsgarantie op onze metselstenen. Onderaan de streep bent u bij Brok Bouwmaterialen altijd het goedkoopste uit. Zelfs inclusief de verzendkosten bent u bij ons het voordeligst uit. Elders toch goedkoper? Wij betalen het verschil terug.