Kalkzandsteen

Kalkzandsteen altijd voor de laagste prijs!

U vindt hier hoge kwaliteit kalkzandsteen voor gegarandeerd de laagste prijs. Als u vandaag bestelt zorgen wij dat de kalkzandsteen binnen 1 tot 5 werkdagen wordt geleverd. U kunt direct en veilig online bestellen. Ook geldt voor alle stenen een staffelkorting. Hoe meer u dus bestelt, hoe hoger de korting.

Kalkzandstenen elders goedkoper?

Wij betalen het verschil terug! Wij hebben een 100% laagste prijsgarantie op onze bouwmaterialen. Dit betekent dat wij altijd het voordeligst zijn!

Kalkzandsteen wordt veel gebruikt voor binnenmuren. Dit wordt vrijwel altijd gecombineerd met een bakstenen muur en isolatiemateriaal tussen de bakstenen en kalkzandstenen. Meer weten over kalkzandsteen? Bel, chat of mail gerust!

Kalkzandsteen in allerlei formaten en afmetingen

Of u nu op zoek bent naar maasformaat of metselstenen. Hier vindt u alle soorten kalkzandsteen het goedkoopst. Door middel van onze laagste prijsgarantie heeft u altijd de meeste scherpe prijs.

Alle kalkzandsteen is heel gemakkelijk te verwerken. Kalkzandsteen is flexibel en breed toepasbaar en eigenlijk kan het wel gebruikt worden in elke type bouwwerk. Door de diverse soorten en maten kan kalkzandsteen voor diverse klussen gebruikt worden. U zoekt gewoonweg de juiste maat voor het type klus en u kunt beginnen!

Let wel op dat sommige blokken gelijmd dienen te worden en sommige stenen dienen te worden gemetseld.

Kalkzandsteen elementen voor elke klus

Kalkzandsteen is zoals gezegd in allerlei soorten en maten te krijgen en kan worden gebruikt voor elke klus. Kalkzandsteen kan in vier elementen onderscheid worden: metselstenen, metselblokken, vellingblokken en lijmblokken. Lijmblokken kunnen worden gebruikt voor dragende en niet-dragende wanden. Ook de vellingblokken zijn toepasbaar voor wanden en zijn bovendien sneller te plaatsen dan de metselstenen.