Isolatie

16 artikel(en)

16 artikel(en)

16 artikel(en)

16 artikel(en)

Altijd de laagste prijs voor isolatiemateriaal

Uw woning goedkoop isoleren? Met onze isolatie isoleert u uw woning zeer goed, eenvoudig en erg goedkoop. Als u vandaag bestelt, zorgen wij ervoor dat het isolatiemateriaal bij u thuis wordt afgeleverd. U kunt direct en veilig online bestellen.

Waaruit bestaat glaswol of steenwol?

Glaswol en steenwol zijn in Nederland waarschijnlijk de meest gebruikte en belangrijkste isolatiematerialen voor onder meer gevels, vloeren, daken en binnenwanden. Maar wat is het nou eigenlijk?

Glaswol
Glaswol wordt vervaardigd uit zand en gerecycleerd glas. Gezien het feit dat het niet brandbaar is of oplosbaar in water, is het uitermate geschikt als bouwmateriaal. Het product is simpel te verwerken en is erg licht. Wel moet er rekening mee gehouden worden dat glaswol jeukt. Hierdoor is het aan te raden om beschermende kleding te dragen zoals handschoenen en een stofmasker.

Steenwol
Steenwol is een wolachtig materiaal dat eveneens gebruikt wordt als isolatiemateriaal. Het is een natuurproduct en bestaat uit vezels gemaakt van gesteente. Het product is onbrandbaar, bevat geen giftige gassen, is waterafstotend en geluidsisolerend. Evenals glaswol is het ook bij steenwol belangrijk om beschermende kleding te dragen en na aanraking met steenwol onder de douche te stappen.

Isolatiemateriaal

Houd bij de aanschaf van isolatiemateriaal rekening met de volgende zaken:


Checkmark  A- en B-keus 
Sommige isolatiematerialen zijn zowel in A- als B-keus verkrijgbaar. B-keus isolatie wil zeggen dat er mogelijk een (klein) verschil tussen kleur, structuur en eventueel maat zou kunnen optreden. B-keus producten worden door ons niet omgeruild of kosteloos retour gehaald. U heeft echter wel een 'afkoelingsperiode' van 14 dagen waarbinnen de partij teruggestuurd kan worden. Aan retour sturen zijn kosten verbonden.

Checkmark  100% laagste prijs garantie 
Wij hanteren een 100% laagste prijsgarantie. Onderaan de streep bent u bij BouwmaterialenKopen.com altijd het goedkoopste uit. Zelfs inclusief de verzendkosten bent u bij ons het voordeligst uit. Elders toch goedkoper? Wij betalen het verschil terug.

CheckmarkKies voor het juiste isolatiemateriaal
U kunt op afspraak langskomen in onze showroom om vragen te stellen over isolatiemateriaal.

 VRAGEN? 
 Chat, WhatsApp, mail of bel ons.
 Wij staan iedere werkdag voor u klaar.