Isolatie

13 artikel(en)

13 artikel(en)

13 artikel(en)

13 artikel(en)

Isolatiemateriaal. Altijd de laagste prijs!

Uw woning goedkoop isoleren? Met onze isolatie isoleert u uw woning zeer goed, eenvoudig en erg goedkoop. Als u vandaag bestelt zorgen wij dat het isolatiemateriaal binnen 1 tot 5 werkdagen wordt geleverd. U kunt direct en veilig online bestellen.

Waaruit bestaat glaswol of steenwol?

Glaswol en steenwol zijn in Nederland waarschijnlijk de meest gebruikte en belangrijkste isolatiematerialen voor onder meer gevels, vloeren, daken en binnenwanden. Maar wat is het nou eigenlijk?

Glaswol
Glaswol wordt vervaardigd uit zand en gerecycleerd glas . Gezien het feit dat het niet brandbaar is of oplosbaar in water, is het uitermate geschikt als bouwmateriaal. Het product is simpel te verwerken en is erg licht. Wel moet er rekening mee gehouden worden dat glaswol jeukt. Hierdoor is het aan te raden om beschermende kledij te dragen zoals handschoenen en een gasmasker.

Steenwol
Steenwol is een wolachtig materiaal dat eveneens gebruikt wordt als isolatiemateriaal. Het is een natuurproduct en bestaat uit vezels gemaakt van gesteente . Het product is onbrandbaar, bevat geen giftige gassen, is waterafstotend en geluidsisolerend. Evenals glaswol is het ook bij steenwol belangrijk om beschermende kleding te dragen en na aanraking met steenwol onder de douche te stappen.

Ik weet niet welk isolatiemateriaal ik moet kiezen, kunnen jullie helpen?

Wij kunnen u zeker helpen. Wij verwelkomen u graag elke werkdag tussen 10:00 en 16:30 aan de Maasdijk 7 voor professioneel advies. Tevens kunt u met al uw vragen over bouwmaterialen terecht bij de Chat ondersteuning op de website, waar u spoedig reactie zult krijgen. Ook zijn wij elke werkdag telefonisch bereikbaar tussen 09:00 en 22:00 op 085 – 401 23 60.