BIA Blokken

BIA Betonblokken. Al vanaf €0,24 per stuk.

BIA betonblokken zijn in diverse smaken te verkrijgen van Eco-blokken tot lijmblokken. In deze categorie vindt u de populairste BIA betonblokken voor de meest scherpe prijs. Alle BIA blokken zijn eenvoudig te verwerken en zijn van zeer hoge kwaliteit, of zoals BIA het zelf zegt: "met beide benen op de grond, zakelijk, no-nonsense, maar met aandacht voor de wensen die leven in de markt."

BIA Blokken elders goedkoper?

Wij betalen het verschil terug! Wij hebben een 100% laagste prijsgarantie op onze bouwmaterialen. Dit betekent dat wij altijd het voordeligst zijn!

21 artikel(en)

21 artikel(en)

21 artikel(en)

21 artikel(en)

Kan ik BIA blokken en stenen nergens anders goedkoper vinden?

Wij denken van niet. Als u echter de betonblokken toch ergens ander goedkoper ziet, dan zit er waarschijnlijk een addertje onder het gras. Wij zeggen namelijk de goedkoopste te zijn 'onder aan de streep', vraag dus altijd eerst na wat de verzendkosten gaan zijn.

Kan ik de betonblokken direct online kopen?

U kunt inderdaad de blokken en stenen direct online bestellen. Daarnaast kunt u er bij ons ook voor kiezen om achteraf te betalen, u hoeft dan niet online af te rekenen. Het afrekenen kunt u dan doen nadat de bestelling is afgeleverd. Als u toch nog vragen heeft over het bestellen van de blokken dan kunt u natuurlijk ook gewoon contact met ons opnemen.