Cellenbeton

10 artikel(en)

10 artikel(en)

10 artikel(en)

10 artikel(en)

Cellenbetonblokken in diverse afmetingen. Altijd de laagste prijs!

Gasbetonblokken oftewel cellenbetonblokken vindt u hier in allerlei afmetingen. Ze zijn licht, krachtig, veilig en eenvoudig te verwerken. Als u vandaag bestelt zorgen wij dat de blokken binnen 1 tot 5 werkdagen worden geleverd. U kunt direct en veilig online bestellen. Ook geldt voor alle cellenbetonblokken een staffelkorting. Hoe meer u dus bestelt, hoe hoger de korting.

Cellenbetonblokken elders goedkoper?

Wij betalen het verschil terug! Wij hebben een 100% laagste prijsgarantie. Dit betekent dat wij altijd het voordeligst zijn!

Cellenbeton eigenschappen

In de basis is cellenbeton een industrieel geproduceerd materiaal dat steenachtige eigenschappen heeft. Een belangrijk aspect is dat de cellenbetonblokken ontelbare microscopisch kleine, met lucht gevulde gesloten cellen bevatten die ervoor zorgen dat de cellenbeton licht van gewicht is.

Cellenbetonblokken zijn dus licht, krachtig, eenvoudig te verwerken, veilig en bovendien bespaart u door cellenbeton te gebruiken ook nog eens geld. Je kunt in principe (bijna) alles maken met cellenbeton. Afhankelijk van uw eisen kiest u het juiste type en de diktes en u kunt direct aan de slag! Onze cellenbetonblokken zijn in diverse afmetingen te krijgen.

Cellenbeton afmetingen

U vindt op BouwmaterialenKopen de meest voorkomende afmetingen qua cellenbetonblokken, de lengte is echter standaard 600mm. U kiest zelf de juiste breedte en hoogte en zo bepaalt u welke cellenbetonblokken u nodig heeft om deze vervolgens gemakkelijk online te kopen via onze webshop.

Ik wil meer weten over cellenbetonblokken, kunt u helpen?

Wij kunnen u zeker helpen. Wij verwelkomen u graag elke werkdag tussen 09:00 en 17:00 aan de Wolfkuilseweg 257 voor professioneel advies. Tevens kunt u met al uw vragen terecht bij de Chat ondersteuning op de website, waar u spoedig reactie zult krijgen. Ook zijn wij elke werkdag telefonisch bereikbaar tussen 09:00 en 22:00 op 085 – 401 23 60.