Cellenbeton

9 artikel(en)

9 artikel(en)

9 artikel(en)

9 artikel(en)

Cellenbetonblokken in diverse afmetingen

Gasbetonblokken, oftewel cellenbetonblokken, vindt u hier in allerlei afmetingen. Ze zijn licht, krachtig, veilig en eenvoudig te verwerken. U kunt direct en veilig online bestellen.

Cellenbeton eigenschappen

In de basis is cellenbeton een industrieel geproduceerd materiaal dat steenachtige eigenschappen heeft. Een belangrijk aspect is dat de cellenbetonblokken ontelbare microscopisch kleine, met lucht gevulde, gesloten cellen bevatten die ervoor zorgen dat de cellenbeton licht van gewicht is.

Cellenbetonblokken zijn dus licht, veilig en krachtig, waardoor ze eenvoudig te verwerken zijn. Bovendien bespaart u door cellenbeton te gebruiken ook nog eens geld. U kunt in principe (bijna) alles maken met cellenbeton. Afhankelijk van uw eisen, kiest u het juiste type en de diktes en u kunt direct aan de slag. Onze cellenbetonblokken zijn in diverse afmetingen te krijgen. Hieronder wordt meer uitleg gegeven over de afmetingen.

Cellenbeton afmetingen

U vindt op BouwmaterialenKopen.com de meest voorkomende afmetingen qua cellenbetonblokken. De lengte is standaard 500 of 600mm. U kiest zelf de juiste breedte en hoogte en zo bepaalt u welke cellenbetonblokken u nodig heeft om deze vervolgens gemakkelijk online te kopen via onze webshop. Wij hebben ook ronde cellenbetonblokken in onze assortiment.

Cellenbetonblokken

Houd bij de aanschaf van cellenbeton rekening met de volgende zaken:


Checkmark  100% laagste prijs garantie 
Wij hanteren een 100% laagste prijsgarantie. Onderaan de streep bent u bij BouwmaterialenKopen.com altijd het goedkoopste uit. Zelfs inclusief de verzendkosten bent u bij ons het voordeligst uit. Elders toch goedkoper? Wij betalen het verschil terug.

CheckmarkKies voor het juiste formaat
U kunt op afspraak langskomen in onze showroom om de cellenbetonblokken te bekijken. Zo kunt u de formaten bekijken en een goede keuze maken. Let op: Wilt u zeker weten of uw keuze te bezichtigen is? Neem dan van tevoren contact met ons op.

 VRAGEN? 
 Chat, WhatsApp, mail of bel ons.
 Wij staan iedere werkdag voor u klaar.