100% laagste prijsgarantie Achteraf betalen & Betalen in termijnen Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
help nodig
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur
Gezien de marktsituatie verwachten we dat productprijzen zullen blijven stijgen. Bestel dus snel en profiteer van de huidige prijzen!

Uni-Fix Keramische lijmmortel 25kg per zak

Uni-Fix Keramische lijmmortel 25kg per zak

Deze lijmmortel is geschikt voor het verwerken van isolatieblokken/lijmblokken en kan voor binnen- en buiten worden gebruikt. Daarnaast is de Uni-Fix Keramische mortel licht van gewicht, heeft het een hoge opbrengst en is het gemakkelijk te verwerken.

Waarom bouwmaterialen online bestellen?
  • Standaard geleverd binnen 7 werkdagen
  • Een order weegt gem. 10.000 kg
  • Afhalen is mogelijk
  • Altijd de laagste prijsgarantie
  • Gespreid betalen in 36 maanden
Beschrijving Specificaties Gerelateerde producten Recent bekeken

Belangrijke Specificaties

Prijs per stuk incl. btw €41,61
Kwaliteit 1e keus
Besteleenheid per zak
Aantal kg stucmortel per m2 1,6
Gewicht per besteleenheid 25 kg
Druksterkte in N/mm2 0,6
Afhaalmogelijkheid Nee
Uitgebreide specificaties

Uitgebreide specificaties

Prijs per stuk incl. btw €41,61
Kwaliteit 1e keus
Besteleenheid per zak
Aantal kg stucmortel per m2 1,6
Gewicht per besteleenheid 25 kg
Druksterkte in N/mm2 0,6
Afhaalmogelijkheid Nee
hulp nodig
Hulp nodig?
085 - 401 23 60
Op werkdagen staan wij van 09.00 tot 17.00 uur uur voor u klaar.

Advies nodig?

Mail ons via: [email protected].
Snel iets vragen?
WhatsApp je vraag naar 085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp berichten)

Beschrijving

De Uni-Fix keramische lijmmortel is officieel getest en goedgekeurd conform DIN -EN 12004, C1T. De lijmmortel is geschikt voor het verwerken van isolatieblokken/lijmblokken. Daarnaast kan het gebruikt worden voor zowel binnenwerk als buitenwerk. Een zak Uni-Fix Keramische lijm heeft een inhoud van 25 kg en geeft circa 20 liter lijmmortel. Daarnaast is een zak ongeveer 12 maanden houdbaar als het droog en vorstvrij wordt bewaard. Om er zeker van te zijn dat u genoeg Uni-Fix lijmmortel heeft voor uw klus, adviseren wij u om 5% extra te bestellen.

De samenstelling van Uni-Fix lijm

Uni-Fix Keramische lijm is een droog vervaardigd mengsel van cement, zand met een speciale korrelopbouw en organische hulp- en kleurstoffen. Bij het werken met de lijm moet u water toevoegen voor het beste resultaat.

Een goede druksterkte

Deze lijmmortel heeft een goede druksterkte. De druksterkte is namelijk 18 N/mm2 (MPa) en wordt bereikt na 1 maand uitharding. Daarnaast heeft de Uni-Fix lijmmortel een hechtsterkte van 0,7 N/mm2 en moet het verwerkt worden bij een temperatuur van 0 tot 30 graden.

Uni-Fix geschikt voor veel doeleinden

Isolatieblokken/lijmblokken in combinatie met Uni-Fix lijmmortel kunnen voor veel klussen worden ingezet. Door de hoge druksterkte zijn de blokken en de lijm onder andere geschikt voor verschillende soorten muren zoals funderingsmuren, spouwmuren, volle muren en schoorstenen. Maar ook een garage, een uitbouw of een schuur zijn geen enkel probleem. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om de Uni-Fix Keramische lijmmortel toe te passen.

Online besteld en thuisbezorgd

Koop uw Uni-Fix Keramische lijmmortel 25kg gemakkelijk online bij Brok Bouwmaterialen. Wij leveren uw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 7 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de afgesproken locatie wordt bezorgd en laten vooraf weten wanneer we langskomen. Zo geniet u van alle voordelen van het online bestellen van lijm.

Lees meer minder

Recent bekeken