100% Laagste Prijsgarantie Gratis Transport Boven 2.000 Binnen 5 Werkdagen Geleverd
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur
Tijdens de Bouwvak zijn wij gewoon geopend!

Over ons

Van het bouwen van een muur tot een garage, of een aanbouw tot een zwembad, bij Brok Bouwmaterialen ben je op het juiste adres voor jouw klus! Wij hebben jarenlange ervaring en de beste webshop voor bouwmateriaal in heel Nederland en België en dat in combinatie met onze laagste prijsgarantie!

Brok Bouwmaterialen, sinds 1944

Brok Bouwmaterialen is een echt familiebedrijf dat al sinds 1944 bestaat. We hebben dus al méér dan 75 jaar ervaring in de bouwmaterialenbranche. Hierdoor hebben we veel kennis over onze producten en willen wij je graag helpen met jouw vragen. Het bedrijf is inmiddels al twee keer van vader op zoon overgedragen. De liefde voor deze branche zit in de familie en dat is te merken!

Wij leveren aan zowel consumenten als aan zakelijke klanten zoals aannemers, klusbedrijven en zelfstandigen.

Gebruiksvriendelijkheid staat centraal

Door onze ruime ervaring in de bouwmaterialenbranche weten wij als geen ander welke vragen onze klanten zichzelf stellen. Wij doen er dus alles aan om je zo goed mogelijk in te lichten op onze website. De gebruiksvriendelijkheid voor de klant staat hierbij centraal. Wij steken daarom extra veel tijd in het optimaliseren van de webshop en het aanbieden van bruikbare informatie voor alle klussers. Dit doen wij mede door onze kluspagina’s, waar wij je tips geven en helpen met het maken van bepaalde keuzes voor jouw klus. Ook worden wij beoordeeld met een gemiddelde van een 8,9 uit zo’n 2.000 reviews op Kiyoh. Daarnaast beveelt zo’n 95% ons aan. Hier hechten wij veel waarde aan en hier zijn we ook erg trots op!

Onze expertise

Wij richten ons met name op het verkopen van ruwe bouwmaterialen zoals: Betonblokken, Kalkzandsteen en Metselstenen tegen een zo scherp mogelijke prijs. Vandaar dat wij je kunnen garanderen dat je voor deze categorieën bij ons altijd 100% de laagste prijs betaalt. Wij zijn dus niet alleen de beste webshop voor bouwmaterialen, maar ook nog eens de aller goedkoopste!

Dat wij de goedkoopste zijn wil niet zeggen dat we producten van mindere kwaliteit aanbieden. Het gaat gewoon om A-kwaliteit producten. Deze producten worden op een andere manier ingekocht en rechtstreeks geleverd, zodoende kunnen deze producten tegen een scherpere prijs worden aangeboden.

Onze leveringsopties

Standaard leveren wij binnen 5 werkdagen. Hiervoor rekenen wij een vast bedrag van €179,95. Heb je nou haast, dan bieden wij je ook nog de optie voor een spoedlevering. Dan ontvang je de bestelling zelfs al binnen 3 werkdagen. Ook kan je de bestelling gratis bij ons komen ophalen, hiervoor dien je wel een minimale orderwaarde van €125,- te hebben. Alle leveringsopties worden ook nog duidelijk toegelicht in jouw winkelwagen.

Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg

Onze webshop is aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg. Dit keurmerk is het grootste keurmerk voor online winkels van Nederland. Het keurmerk mag alleen gevoerd worden door een webshop die positief is beoordeeld door het onafhankelijke keurmerk.

Geopend tijdens de Bouwvak

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, kan je ook ieder jaar op ons rekenen tijdens de Bouwvak. Je kunt dus op ieder moment van de dag, 365 dagen per jaar online een bestelling bij ons plaatsen! Daarnaast zijn wij dus gewoon bereikbaar volgens onze reguliere tijden op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur.

Contactgegevens

Tel: 085 401 2360
Email: [email protected]

Bedrijfsgegevens

Wolfskuilseweg 257, 6542 AA, Nijmegen
(Dit is geen bezoekadres)

Den Brok Bouwmaterialen B.V.
KvK-nummer: 55711049
BTW-identificatienummer: NL8518.28.905.B01