100% Laagste Prijsgarantie Gratis Transport Boven 2.000 Binnen 5 Werkdagen Geleverd
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

PE-Folie T200 Regeneraat

De PE-folie T200 Regeneraat, vervaardigd uit gerecycled PE-materiaal, biedt flexibiliteit bij koude temperaturen. Ideaal voor bouwtoepassingen zoals afschermen en isoleren, voorkomt schade door vocht en verbetert arbeidsomstandigheden.

Waarom materialen bij Brok bestellen?
  • Standaard levering binnen 5 werkdagen
  • Gratis levering boven 2.000,-
  • Afhalen is ook mogelijk
  • Ruim 2.800 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 8,9
  • Altijd de laagste prijsgarantie

Uitgebreide specificaties

Naam PE-Folie T200 Regeneraat
Besteleenheid Per rol
Dikte in mm 0,005 mm
hulp nodig
Hulp nodig?
085 - 401 23 60
Op werkdagen staan wij van 09.00 tot 17.00 uur voor jou klaar.

Advies nodig?

Mail ons via: [email protected].
Snel iets vragen?
WhatsApp je vraag naar 085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp berichten)

Beschrijving

PE-Folie T200 Regeneraat

Maak kennis met de veelzijdige PE-folie T200 Regeneraat, een innovatieve bouwfolie die voldoet aan de hoogste eisen. Vervaardigd uit flexibel PE-materiaal, behoudt deze folie zijn soepelheid, zelfs bij extreme koude temperaturen. Wat deze folie extra bijzonder maakt, is dat het regeneraat bevat - een waardevolle grondstof gewonnen uit gerecycled plastic (LDPE). Hierdoor is de folie niet volledig transparant, wat juist bijdraagt aan zijn unieke karakter.

De PE-folie T200 wordt in de bouw veelal ingezet voor diverse toepassingen zoals afschermen, afdekken en dichtmaken van open ruimtes en materialen. Of het nu gaat om bescherming tegen stof of vochtige lucht, deze folie staat garant voor effectieve isolatie. Het voorkomt op doeltreffende wijze dat waterdamp en condens vanuit het huis doordringen in isolatie en houtwerk, waardoor het niet alleen schade voorkomt maar ook de arbeidsomstandigheden op de bouwplaats aanzienlijk verbetert.

Wat deze dampremmende folie extra veelzijdig maakt, is dat het verkrijgbaar is in diverse afmetingen, waardoor het naadloos aansluit op de specifieke behoeften van jouw project. Kies voor de PE-folie T200 Regeneraat en ervaar de optimale combinatie van flexibiliteit, duurzaamheid en effectiviteit voor al je bouwtoepassingen.

Online besteld en thuisbezorgd

Koop je PE-folie T200 gemakkelijk online bij Brok Bouwmaterialen. Wij leveren jouw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 5 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de afgesproken locatie wordt bezorgd en laten vooraf weten wanneer we langskomen. Zo geniet je van alle voordelen van het online bestellen bij Brok Bouwmaterialen.

Lees meer minder

Recent bekeken