100% Laagste Prijsgarantie Gratis Transport Boven 2.000 Binnen 5 Werkdagen Geleverd
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur
Tijdens de Bouwvak zijn wij gewoon geopend!

Patio Straight Exclusive 7 cm - Ocean - Kijlstra

Wil je graag een speels uiterlijk in jouw tuin? Dan zijn de Patio Straight Exclusive tegels precies wat je zoekt! De tegels bestaan uit verschillende maten, wat ook wel banenverband wordt genoemd.

Kies jouw kleur
Voordelen
  • geschikt voor oprit
  • Verlaagde kans op kalk
  • Minder snel glad
  • Vuilwerend
  • Behandeld
  • Mini facet
Nadelen
  • Moeilijkere verwerking
  • Niet geschikt voor aftrillen
Levertijd

Binnen 5 werkdagen geleverd (95,- of 145,-). Gratis levering vanaf 1000,-

Inspiratie nodig voor jouw project?

Uitgebreide specificaties

Afmeting (LxBxD) Banenverband
Dikte 7 cm
Kleur Ocean
Aantal per m2 1.08
Besteleenheid Per 1,09 m2
Aantal stuks per besteleenheid 1 laag
Inhoud volledig pakket 12 lagen
Geschikt voor aftrillen Nee
Geschikt als oprit Ja
Geschikt voor dakterras Nee
Geleverd op pallets Ja
Materiaal Beton
Merk Kijlstra
Afwerking Behandeld, mini facet, zonder reliëf
Soort tegel Oprit, tuin en terras
hulp nodig
Hulp nodig?
085 - 401 23 60
Op werkdagen staan wij van 09.00 tot 17.00 uur voor jou klaar.

Advies nodig?

Mail ons via: [email protected].
Snel iets vragen?
WhatsApp je vraag naar 085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp berichten)

Een speelse tuin met banenverband tegels!

Wil je graag een speels uiterlijk in jouw tuin? Dan zijn de Patio Straight Exclusive tegels precies wat je zoekt! De tegels bestaan uit verschillende maten, namelijk 30x14, 40x14, 50x14, 30x17,5, 40x17,5 en 50x17,5 cm. Dit wordt ook wel banenverband genoemd. De Patio Straight Exclusive tegels hebben een deklaag die gehydrofobeerd en gecoat is, waardoor deze beter waterafstotend zijn en minder kalkuitbloei veroorzaakt. 

De tegels zijn niet geschikt voor aftrillen of voor een oprit. Wij bieden van Patio Straight Exclusive tegels verscheidene formaten en kleuren aan. Om er zeker van te zijn dat je genoeg tegels hebt voor jouw klus, adviseren wij je om 10% extra te bestellen.

Facet

Sierbestrating kan wel of geen facet bevatten. Wanneer een tegel voorzien is van een facetrand, dan heeft de tegel een kleine ronding aan de randen. Hierdoor zijn ze minder gevoelig voor beschadigingen en hebben ze minder last van een onregelmatig oppervlak. Tegels met facet kunnen strak naast elkaar gelegd worden in tegenstelling tot tegels zonder facet. Wij van Brok Bouwmaterialen bevelen tegels met facet aan.

Behandeling

De Patio-tegels hebben in principe dezelfde behandeling ondergaan als de H2O-tegels. De tegels onderscheiden zich echter door een extra laag: een transparante coating. Deze coating behoudt niet alleen de levendige uitstraling van de tegel, maar zorgt er ook voor dat vuil minder snel hecht. 

De bestrating kan verschillende behandelingen ondergaan. Dit wordt gedaan om de stenen/tegels langer mooi te houden of bijvoorbeeld waterafstotend te maken. Er zijn drie verschillende behandelingen, namelijk: een toplaag (hydrofoob), een coating en een behandeling met impregneermiddel. Welke steen/tegel je zou kunnen kiezen, hangt af van waar je de bestrating voor wil gebruiken. Vraag ons vooral om hulp!

Productinformatie
Zie voor verdere specificaties van het product en de verwerkingsvoorschriften het productinformatieblad en verwerkingsvoorschriften informatieblad.

Online besteld en thuisbezorgd

Koop jouw Patio Straight Exclusive tegels gemakkelijk online bij Brok Bouwmaterialen. Wij leveren jouw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 5 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de afgesproken locatie wordt bezorgd en laten vooraf weten wanneer we langskomen. Zo geniet je van alle voordelen van het online bestellen van Patio Straight Exclusive.

Lees meer minder

Recent bekeken