100% laagste prijsgarantie Meer dan 15000 tevreden Klanten Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
help nodig
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 en van 19.00 tot 22.00
Onze nieuwe website is live! U kunt gewoon bestellen, maar werkt er iets niet? Laat het ons dan weten!

Kalkzandsteen vellingblok 43,7x10x29,8cm

Kalkzandsteen vellingblok 43,7x10x29,8cm

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Help ons en andere klanten door het schrijven van een review

Kalkzandsteen vellingblokken zijn geschikt voor dragende en niet-dragende binnenwanden. Ze zijn gemakkelijk in de juiste maat te knippen en te verwerken. Daarnaast zijn ze geschikt voor tweezijdig schoonwerk.

Waarom online bestellen?
  • Alle informatie op één plaats
  • U zit niet vast aan openingstijden
  • Een order weegt gem. 10.000 kg
  • Altijd de laagste prijs garantie
  • Vaste transportkosten van € 149,95

Uitgebreide specificaties

Besteleenheid per 60 stuks
Gewicht per besteleenheid 1350 kg
LxBxH in cm 43,7x10x29,8
Kwaliteit 1e keus
Druksterkte (N/mm2) CS20
Gewicht in kg 22,5 kg (per stuk)
Aantal stuks per m2 7,6
Aantal kg lijm per m2 2,7
Levering In folie verpakt op wegwerp pallets
hulp nodig
Hulp nodig?
085 - 401 23 60
Op werkdagen staan wij van 09.00 tot 17.00 en van 19.00 tot 22.00
uur voor u klaar
Snel iets vragen?
WhatsApp je vraag naar 085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp berichten)

Beschrijving

Koop hier online uw kalkzandsteen vellingblokken van 43,7x10x29,8cm. De kalkzandsteen vellingblokken zijn online te bestellen per 60 stuks. Na ontvangst kunnen ze direct worden verwerkt met behulp van blokkenlijm. Om er zeker van te zijn dat u genoeg vellingblokken heeft voor uw klus, adviseren wij u om 5% extra te bestellen.

Kalkzandsteen vellingblokken kunt u gebruiken voor het lijmen van dragende en niet-dragende binnenspouwbladen en wandconstructies. Zo zijn de blokken geschikt voor garages, bergingen en scheidingswanden. Traditionele aannemers in de bouw gebruiken de vellingblokken bij de bouw van woningen, showrooms, sportgebouwen, winkelcentra en bedrijfsgebouwen. Nadat de vellingblokken zijn verlijmd, is het niet nodig om ze daarna te voegen. Dit komt omdat de lijmvoegen slechts 2 mm zijn. Daarbij zorgt de schuine kant rondom het blok ervoor dat verdere afwerking niet nodig is. U kunt daarom na het verwerken van de blokken direct aan de slag met sauzen of spuiten. U kunt de wanden op die manier gemakkelijk naar uw wens maken.

Kalkzandsteen

Kalkzandsteen is een natuurlijk product dat bestaat uit kalk, zand en water. Het is een veelzijdig product geschikt voor allerlei toepassingen. Het lijmen van kalkzandsteen kunt u zowel in de zomer als in de winter doen. Hierdoor is het mogelijk om langer door te werken. Na verloop van tijd kunnen de kalkzandsteen vellingblokken wat uitzetten door bijvoorbeeld temperatuurverschillen. Dit is echter makkelijk te voorkomen door gebruik te maken van dilatatie. Door een dilatatievoeg zorgt u ervoor dat de kalkzandsteen goed zijn werk kan doen en de kans op scheuren afneemt.

Hoog draagvermogen

Kalkzandsteen vellingblokken hebben een hoog draagvermogen en zijn daardoor geschikt voor allerlei constructies. De druksterkte is maar liefst CS20.

Makkelijk te verwerken

Kalkzandsteen vellingblokken zijn makkelijk te verwerken. De blokken zijn van zichzelf groot, waardoor er snel en gemakkelijk gebouwd kan worden. Daarnaast zijn de kalkzandsteen vellingblokken makkelijk op maat te maken door de kalkzandsteen te knippen of te zagen. Aan de zijkanten zitten groeven en in het vellingblok zelf zijn gaten gemaakt. Deze gaten zorgen ervoor dat het blok gemakkelijk op te tillen is.

Kostenbesparend

Niet alleen gaat het lijmen van kalzandsteen sneller en eenvoudiger, het is ook nog eens kostenbesparend. Het is goedkoper en sneller dan metselen doordat u niet hoeft te voegen en de wand gelijk kunt betegelen. Daarnaast is het gebruik van mortel minimaal, waardoor u hierop kunt besparen.

Isolerende kenmerken

Het warmteaccumulerend vermogen van kalkzandsteen is erg goed. Hierdoor creëert u een aangenaam klimaat. In de zomer blijft het langer koel en ‘s winters zorgt kalkzandsteen ervoor dat de warmte langer binnen blijft. Daarnaast werken kalkzandsteen vellingblokken geluidsisolerend. Dit komt mede door het hoge gewicht van de kalkzandsteen.

Brandwerend

Kalkzandsteen is een onbrandbaar materiaal van de categorie A1 volgens de Nederlandse NEN 6064. Deze onbrandbaarheid heeft te maken met het materiaal en het productieproces. Kalkzandsteen levert dus geen bijdrage aan een brand.

Milieuvriendelijk

Voor de productie van bestanddelen van kalkzandsteen en de kalksteen zelf, is relatief weinig energie nodig. Daarnaast bestaat kalksteen uit natuurlijke bestanddelen en zijn de gebruikte materialen allemaal recyclebaar.

Online besteld en thuisbezorgd

Koop uw kalkzandsteen vellingblokken van 43,7x10x29,8cm gemakkelijk online bij Brok Bouwmaterialen. Wij leveren uw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 7 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de afgesproken locatie wordt bezorgd en laten vooraf weten wanneer we langskomen. Zo geniet u van alle voordelen van het online bestellen van kalkzandsteen vellingblokken.

Lees meer minder

Recent bekeken