100% laagste prijsgarantie Meer dan 15000 tevreden Klanten Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
help nodig
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 en van 19.00 tot 22.00
Onze nieuwe website is live! U kunt gewoon bestellen, maar werkt er iets niet? Laat het ons dan weten!

Isolatieblokken/lijmblokken 24x10x14cm T/G

Isolatieblokken/lijmblokken 24x10x14cm T/G

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Help ons en andere klanten door het schrijven van een review

Deze hoogkwalitatieve blokken hebben een verhoogde druksterkte en zijn uitermate geschikt voor dragend en niet-dragend metselwerk. Daarnaast hebben ze een zeer hoog geluidsisolerend karakter in combinatie met een ademend, krimp- en scheurvrij karakter.

Waarom online bestellen?
  • Alle informatie op één plaats
  • U zit niet vast aan openingstijden
  • Een order weegt gem. 10.000 kg
  • Altijd de laagste prijs garantie
  • Vaste transportkosten van € 149,95

Uitgebreide specificaties

Naam Isolatieblokken/lijmblokken T/G
Besteleenheid per 240 stuks
LxBxH in cm 24x10x14
Aantal stuks per m2 27,5
Gewicht in kg 4,8
Gewicht per besteleenheid in kg 1152 kg
Prijs per stuk (incl. btw) € 0,88
Aantal kg specie per m2 8,9 liter specie per m2/ 3 liter lijm per m2
Prijs per m2 € 24,20
Opslag nee
hulp nodig
Hulp nodig?
085 - 401 23 60
Op werkdagen staan wij van 09.00 tot 17.00 en van 19.00 tot 22.00
uur voor u klaar
Snel iets vragen?
WhatsApp je vraag naar 085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp berichten)

Beschrijving

Koop hier online uw isolatie-/lijmblokken van 24x10x14cm. Deze isolatie-/lijmblokken zijn geschikt voor allerlei toepassingen binnen de bouw. De isolatie-/lijmblokken zijn online te bestellen per 240 stuks. Na ontvangst kunnen ze direct worden verwerkt met behulp van specie of lijm. Om er zeker van te zijn dat u genoeg isolatie-/lijmblokken heeft voor uw klus, adviseren wij u om 5% extra te bestellen.

Deze isolatie-/lijmblokken (24x10x14cm) kunnen zowel als metsel- en lijmblok worden gebruikt en zijn door de hoge druksterkte onder andere geschikt voor verschillende soorten muren zoals funderingsmuren, spouwmuren, volle muren en schoorstenen. Daarnaast zijn betonblokken uitermate geschikt voor complete uitbouwen, garages en borders. De blokken zijn gefabriceerd op basis van klei en bevatten twee verticale kanalen waarin leidingen kunnen worden voorzien. Controleer bij uw bouwkundige of de blokken geschikt zijn voor uw constructie.

Verhoogde geluidsisolatie

De isolatie-/lijmblokken kenmerkt zich door een verhoogde geluidsisolatie. Ze zijn daarom bijzonder geschikt als massieve scheidingswanden met de best mogelijke geluidsdemping. Ook voor een schuur of garage kan deze geluiddempende waarde een voordeel zijn.

Uitstekende warmte-isolatie

Isolatie-/lijmblokken bieden uitstekende isolatiewaarden. Door te kiezen voor deze blokken zorgt u voor een aangenaam woonklimaat.

Verhoogde druksterkte

Door de verhoogde druksterkte zijn deze isolatie-/lijmblokken echte krachtpatsers en geschikt voor zowel dragende als niet-dragende muren. Hierdoor zijn ze onder andere een goede optie voor massieve scheidingswanden in de woningbouw.

Makkelijk hanteerbaar

Doordat deze isolatie-/lijmblokken zo licht zijn en beschikken over speciale tand- en groefverbindingen zijn ze makkelijk hanteerbaar en ideaal om mee te werken.

Brandveilig

Isolatie-/lijmblokken hebben uitstekende brandwerende eigenschappen doordat uitsluitend minerale bestanddelen met een hoge weerstand worden gebruikt.

Ecologisch en bouwbiologisch verantwoord

Deze isolatie-/lijmblokken zijn ecologisch geproduceerd en voldoen aan de meest recente bouwconstructie-eisen. Door het gebruik van natuurlijke grondstoffen en een energiebesparend productieproces, zijn de blokken ecologisch en bouwbiologisch verantwoord.

Online besteld en thuisbezorgd

Koop uw isolatie-/lijmblokken van 24x10x14cm gemakkelijk online bij Brok Bouwmaterialen. Wij leveren uw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 7 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de afgesproken locatie wordt bezorgd en laten vooraf weten wanneer we langskomen. Zo geniet u van alle voordelen van het online bestellen van isolatie-/lijmblokken.

Lees meer minder

Recent bekeken