Gasbetonblokken

9 artikel(en)

9 artikel(en)

9 artikel(en)

9 artikel(en)

Gasbetonblokken in diverse afmetingen. Altijd de laagste prijs!

Gasbetonblokken vindt u hier in allerlei afmetingen. Ze zijn licht, krachtig, veilig en eenvoudig te verwerken. Als u vandaag bestelt zorgen wij dat de blokken binnen 1 tot 5 werkdagen worden geleverd. U kunt direct en veilig online bestellen. Ook geldt voor alle blokken een staffelkorting. Hoe meer u dus bestelt, hoe hoger de korting.

Gasbetonblokken elders goedkoper?

Wij betalen het verschil terug! Wij hebben een 100% laagste prijsgarantie. Dit betekent dat wij altijd het voordeligst zijn!

Dit moet u weten over gasbeton

De naam gasbeton komt van het feit dat de blokken van binnen microscopisch kleine cellen bevat die gevuld zijn met lucht. Dit is ook meteen belangrijk voordeel van deze blokken, namelijk dat ze licht zijn van gewicht. En licht van gewicht betekent weer een stuk gemakkelijker te verwerken.

Ze hebben echter niks aan kracht ingeboet. Het zijn in principe nog steeds ijzersterke blokken, die voor tal van klussen gebruikt kunnen worden.

Kies de juiste afmeting voor uw klus

In ons assortiment vindt u de meest voorkomende maten gasbetonblokken. Qua lengte houden wij echter voornamelijk 600mm aan. Kies de juiste breedte voor uw klus en bestel de blokken direct inclusief cellenbetonlijm a 20 kilogram.

Ik wil meer weten over gasbeton, kunt u helpen?

Wij kunnen u zeker helpen. Wij verwelkomen u graag elke werkdag tussen 10:00 en 16:30 aan de Maasdijk 7, te Appeltern voor professioneel advies over bouwmaterialen. Tevens kunt u met al uw vragen terecht bij de Chat ondersteuning op de website, waar u spoedig reactie zult krijgen. Ook zijn wij elke werkdag telefonisch bereikbaar tussen 09:00 en 22:00 op 085 – 401 23 60.