100% Laagste Prijsgarantie Gratis Transport Boven 2.000 Binnen 5 Werkdagen Geleverd
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

BLOG: korte updates van Brok Bouwmaterialen

Hier vind je korte updates van Brok Bouwmaterialen, over prijzen, producten en ander nieuws in de wereld van de bouwmaterialen.  

Card image cap
Bouwmaterialen worden duurder door schaarste en energiecrisis

19 september 2022

Wij hebben te maken met een ongekende situatie. De energieprijzen hebben inmiddels een zeer hoog niveau bereikt en dit heeft een enorme impact op de energie-intensieve industrie van de bouwmaterialen.

We hadden vorig jaar al te maken met schaarste van grondstoffen en daar komt nu dus de energiecrisis bovenop. Kijkend naar de toekomst dan is de verwachting dat de energieprijzen niet snel zullen dalen en dat we voor langere tijd te maken zullen hebben met aanzienlijk gestegen prijzen.

We proberen de prijzen echter zo scherp mogelijk te houden, maar een prijsstijging is onvermijdelijk. Daarom adviseren wij om nu alvast te bestellen om verdere prijsstijgingen voor te zijn.

Als er nog vragen zijn over de huidige situatie of over hoe je eventueel kan besparen op je klus, aarzel niet en neem contact met ons op. Samen kunnen we kijken hoe je gewoon met je klus aan de slag kunt.