100% laagste prijsgarantie Achteraf betalen & Betalen in termijnen Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
help nodig
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur
Gezien de marktsituatie verwachten we dat productprijzen zullen blijven stijgen. Bestel dus snel en profiteer van de huidige prijzen!

Big Bag Noors Split Grijs 8-16 mm - Kijlstra

Big Bag Noors Split Grijs 8-16 mm - Kijlstra

Deze Big Bag met 1000 kg aan basalt is ideaal voor het bestraten van opritten of parkeerplekken. Noors split grijs is een gesplitst natuursteen en zeer populair.

Levertijd

Binnen 7 werkdagen

Beschrijving Specificaties Gerelateerde producten Recent bekeken

Inspiratie nodig voor jouw project?

Uitgebreide specificaties

Dikte 8-16 mm
Kleur Donker, donkergrijs
Besteleenheid per 1000 kg
Aantal stuks per besteleenheid 1 stuk
Inhoud volledig pakket stuks
Geschikt als oprit Ja
Geschikt voor dakterras Ja
Kenmerk(en) Mos & Alg werend
Materiaal Natuursteen
Merk Kijlstra
hulp nodig
Hulp nodig?
085 - 401 23 60
Op werkdagen staan wij van 09.00 tot 17.00 uur uur voor u klaar.

Advies nodig?

Mail ons via: [email protected].
Snel iets vragen?
WhatsApp je vraag naar 085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp berichten)

Noors split grijs voor een mooie prijs!

Deze Big Bag met 1000 kg aan Noors split is ideaal voor het bestraten van opritten of parkeerplekken. Noors split is een gesplitst natuursteen en zeer populair. Het gesteente kan zwaar belast worden, alleen we raden wel aan om een fundering onder de Noors split laag aan te brengen. 

Facet

Sierbestrating kan wel of geen facet bevatten. Wanneer een tegel voorzien is van een facetrand, dan heeft de tegel een kleine ronding aan de randen. Hierdoor zijn ze minder gevoelig voor beschadigingen en hebben ze minder last van een onregelmatig oppervlak. Tegels met facet kunnen strak naast elkaar gelegd worden in tegenstelling tot tegels zonder facet. Wij van Brok Bouwmaterialen bevelen tegels met facet aan.

Behandeling

De bestrating kan verschillende behandelingen ondergaan. Dit wordt gedaan om de stenen/tegels langer mooi te houden of bijvoorbeeld waterafstotend te maken. Er zijn drie verschillende behandelingen, namelijk: een toplaag (hydrofoob), een coating en een behandeling met impregneermiddel. Welke steen/tegel u zou kunnen kiezen, hangt af van waar u de bestrating voor wil gebruiken. Vraag ons vooral om hulp!


Online besteld en thuisbezorgd

Koop uw Big Bag Noors split grijs gemakkelijk online bij Brok Bouwmaterialen. Wij leveren uw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 7 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de afgesproken locatie wordt bezorgd en laten vooraf weten wanneer we langskomen. Zo geniet u van alle voordelen van het online bestellen van Noors split grijs.

Lees meer minder

Inspiratie nodig?

Dit product in actie
Big Bag Noors Split Grijs 8-16 mm - Kijlstra

Recent bekeken