100% laagste prijsgarantie Achteraf betalen & Betalen in termijnen Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
help nodig
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur
Gezien de marktsituatie verwachten we dat productprijzen zullen blijven stijgen. Bestel dus snel en profiteer van de huidige prijzen!

Betonband 6x15x100 cm - Antraciet - Kijlstra

Betonband 6x15x100 cm - Antraciet - Kijlstra

Betonband 6x15x100cm in de kleur Antraciet kunnen gebruikt worden om bestrating op te sluiten, zodat deze niet uitloopt of verzakt.

Kies jouw kleur
Levertijd

Binnen 7 werkdagen

Beschrijving Specificaties Gerelateerde producten Recent bekeken

Inspiratie nodig voor jouw project?

Uitgebreide specificaties

Afmeting (LxBxD) 6x15x100 cm
Dikte 5-9 cm
Kleur Antraciet
Aantal stuks per besteleenheid 20 stuks
Inhoud volledig pakket 100 stuks
Materiaal Beton
Merk Kijlstra
Maat 6x15 cm
hulp nodig
Hulp nodig?
085 - 401 23 60
Op werkdagen staan wij van 09.00 tot 17.00 uur uur voor u klaar.

Advies nodig?

Mail ons via: [email protected].
Snel iets vragen?
WhatsApp je vraag naar 085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp berichten)

Betonbanden voor een perfecte afwerking

Betonband 6x15x100cm in de kleur Antraciet kunnen gebruikt worden om bestrating op te sluiten, zodat deze niet uitloopt of verzakt. 

Wij adviseren om betonbanden te gebruiken bij uw bestrating. Zo blijft bijvoorbeeld uw terras of tuinpad stabiel door de omlijsting die u creëert met deze betonbanden. Bij het omlijsten van opritten wordt geadviseerd om opsluitbanden van minimaal 8cm dik te gebruiken.

Wij bieden verscheidene betonbanden aan in verschillende kleuren en formaten. Om er zeker van te zijn dat u genoeg betonbanden heeft voor uw klus, adviseren wij u om 10% extra te bestellen.

Facet

Sierbestrating kan wel of geen facet bevatten. Wanneer een tegel voorzien is van een facetrand, dan heeft de tegel een kleine ronding aan de randen. Hierdoor zijn ze minder gevoelig voor beschadigingen en hebben ze minder last van een onregelmatig oppervlak. Tegels met facet kunnen strak naast elkaar gelegd worden in tegenstelling tot tegels zonder facet. Wij van Brok Bouwmaterialen bevelen tegels met facet aan.

Behandeling

De bestrating kan verschillende behandelingen ondergaan. Dit wordt gedaan om de stenen/tegels langer mooi te houden of bijvoorbeeld waterafstotend te maken. Er zijn drie verschillende behandelingen, namelijk: een toplaag (hydrofoob), een coating en een behandeling met impregneermiddel. Welke steen/tegel u zou kunnen kiezen, hangt af van waar u de bestrating voor wil gebruiken. Vraag ons vooral om hulp!

Online besteld en thuisbezorgd

Koop uw betonbanden gemakkelijk online bij Brok Bouwmaterialen. Wij leveren uw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 7 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de afgesproken locatie wordt bezorgd en laten vooraf weten wanneer we langskomen. Zo geniet u van alle voordelen van het online bestellen van betonbanden.

Lees meer minder

Inspiratie nodig?

Dit product in actie
Betonband 6x15x100 cm - Antraciet - Kijlstra
Betonband 6x15x100 cm - Antraciet - Kijlstra

Recent bekeken