Toepassing van volle betonblokken

Op het internet zijn er veel verschillende betonblokken te vinden. In ons assortiment bieden wij volle en holle betonblokken aan. De open betonblokken hebben wij helaas niet voor u in de aanbieding. Deze zijn namelijk meer geschikt als tuinelement.

Een betonblok kunt u gebruiken voor zowel een dragende als een niet-dragende muur. Ze zijn relatief goedkoop en makkelijk te verwerken. Daarnaast hebben zowel volle als holle betonblokken een hoge draagkracht. Dit is heel erg belangrijk bij de bouw van vooral een dragende muur. U kunt gebruik maken van volle en holle betonblokken bij de bouw van bijvoorbeeld funderingen, binnenmuren, zwembaden en kelders.

Betonblokken

Om u een goed beeld te geven van wat wij verstaan onder volle betonblokken, geven wij hieronder een aantal voorbeelden met uitleg.

Voorbeelden volle betonblokken

Wilt u een muurtje maken met een zware belasting? Dan kunt u het best kiezen voor volle betonblokken. Deze kunnen meer gewicht houden. Daarbij moet wel gezegd worden dat de keuze voor volle betonblokken afhangt van de verticale en horizontale belasting. Een goede keuze als het gaat om volle betonblokken, zijn de betonblokken 29x10x19cm of de betonblokken 29x20x19cm. Deze blokken dempen geluid en zijn brandwerend.

BUDGET TIP - U kunt niet alleen kiezen voor eerste keus blokken, maar ook voor tweede keus. Met de tweede keus blokken bespaart u enorm veel geld. Een voorbeeld zijn de betonblokken 30x10x20cm (2e keus).