BouwmaterialenKopen.com

1. Foto's zijn slechts een indicatie

Aan de hand van de foto's van de materialen op onze website proberen wij u een zo goed mogelijk beeld te geven van het product. Een foto blijft echter een indicatie van de kleur en afmeting van het betreffende product.

2. Vanaf wanneer gaat de levertermijn in?

De aangegeven levertermijn gaat pas in nadat de (vooruit)betaling door ons is ontvangen. Dit hoeft dus niet per se samen te vallen met de plaatsing van uw bestelling.

3. Een leverdatum kan helaas niet bindend zijn

Ondanks dat wij zo helder mogelijk met u willen communiceren over de leverdatum, is een gegarandeerde leveringsdag niet mogelijk. De leverdatum blijft een indicatie, omdat er zich oponthoud zou kunnen voor doen. Wij blijven namelijk afhankelijk van voorraden en producties.

4. Probeer geen dubbele afspraken te maken

De leverdatum is alleen een indicatie. Het is daarom niet handig om op de geschatte leverdag ook afspraken te maken met klussers of metselaars. Mocht de levering later komen, dan zouden bijvoorbeeld de metselaars niks om handen hebben terwijl u ze wel voor een hele dag hebt ingehuurd. Mocht dit voor komen dan kunnen wij u helaas niet verder helpen, probeer hier dus rekening mee te houden.

5. Houdt een plaatsje vrij voor de levering

Uw bestelling wordt geleverd met een 18 meter lange vrachtwagen. De vrachtwagen moet in eerste instantie genoeg ruimte hebben om bij het opgegeven adres te geraken, vervolgens moet er genoeg ruimte zijn om de materialen kwijt te kunnen. De kraan van de vrachtwagen kan vier meter reiken. De vrachtwagen kan niet altijd op de gewenste plaats lossen, de chauffeur is hierin bepalend . Het kan derhalve voor komen dat de materialen verder komen te liggen dan gewenst. U zult dan helaas zelf de stenen naar de door u gewenste plaats moeten transporteren.

6. Controleer of de bestelling in orde is

Als de bestelling op de juiste plaats is afgeleverd kunt u de afgeleverde materialen controleren op aantal en kleur. Probeer de afgeleverde goederen met de door u geplaatste bestelling te vergelijken, zo kunt u snel zien of er iets mist of niet klopt. Als de materialen niet in orde zijn kunt u ze beter niet verwerken. Wij kunnen dan namelijk niks meer voor u betekenen.

7. Uw bestelling is niet goed?

Mocht u bestelling, na controle, niet kloppen, dan kunt u ons het beste mailen. Het zou fijn zijn als u, indien mogelijk, een foto van de tekortkoming mailt. Wij kunnen dan adequaat reageren, we zullen de e-mail later op dezelfde dag nog beantwoorden.

8. Geannuleerde bestelling

Mocht u toch niet tevreden zijn en uw bestelling tijdig annuleren, dan betalen wij u uiterlijk binnen 30 dagen uw (vooruit)betaling terug. Wij kunnen de kosten van het retour zenden van producten niet voor onze rekening nemen. Wij willen u er wel op wijzen dat de kosten voor het verzenden hoger kunnen uitvallen dan de kosten die wij hier voor rekenen.

Metselstenen.
Meer dan 40 soorten metselstenen waalformaat
zowel VB als HV.

Betonblokken.
Betonblokken in zowel A- als B-keuze.
Vanaf €0,16.

Kalkzandsteen.
Alle soorten kalkzandsteen, van lijmblokken
tot metselstenen.

Cellenbeton.
In diverse maten te verkrijgen.
Vanaf €0,96.