100% laagste prijsgarantie Achteraf betalen & Betalen in termijnen Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
help nodig
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur
Gezien de marktsituatie verwachten we dat productprijzen zullen blijven stijgen. Bestel dus snel en profiteer van de huidige prijzen!

Splitrock Hoekstuk 11x13x29 cm - Grigio Camello - Kijlstra

Splitrock Hoekstuk 11x13x29 cm - Grigio Camello - Kijlstra

Wilt u in de tuin bloembakken, borders, trappen, vijverranden of muren maken? Dan is dit mogelijk met de Splitrock hoekstukken! De hoekstukken zijn per laag van 16 stuks te bestellen.

Kies jouw kleur
Levertijd

Binnen 7 werkdagen

Beschrijving Specificaties Gerelateerde producten Recent bekeken

Uitgebreide specificaties

Afmeting (LxBxD) 29x13x11 cm
Dikte 11 cm
Kleur Grigio camello
Aantal stuks per besteleenheid 16 stuks
Inhoud volledig pakket 128 stuks
Geschikt als oprit Nee
Geschikt voor dakterras Nee
Geleverd op pallets Nee
Materiaal Beton
Merk Kijlstra
Afwerking Strak, zonder facet
Soort tegel Tuin en terras
Maat 29x13 cm
hulp nodig
Hulp nodig?
085 - 401 23 60
Op werkdagen staan wij van 09.00 tot 17.00 uur uur voor u klaar.

Advies nodig?

Mail ons via: [email protected].
Snel iets vragen?
WhatsApp je vraag naar 085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp berichten)

Stapelgek op Splitrock stapelblokken!

De Splitrock hoekstukken zijn hulpstukken voor de Splitrock stapelblokken. Door de geknipte kopse kant, wordt ervoor gezorgd dat de uitstraling van de natuurstenen ononderbroken doorloopt in de hoeken. Zowel

Wij bieden vanuit ons assortiment verschillende kleuren en formaten Splitrock hoekstukken aan. Ook zijn de hoekstukken in zowel getrommelde als strakke uitvoering beschikbaar. De hoekstukken zijn per laag van 16 stuks te bestellen. Om er zeker van te zijn dat u genoeg stenen heeft voor uw klus, adviseren wij u om 10% extra te bestellen.

Facet

Sierbestrating kan wel of geen facet bevatten. Wanneer een tegel voorzien is van een facetrand, dan heeft de tegel een kleine ronding aan de randen. Hierdoor zijn ze minder gevoelig voor beschadigingen en hebben ze minder last van een onregelmatig oppervlak. Tegels met facet kunnen strak naast elkaar gelegd worden in tegenstelling tot tegels zonder facet. Wij van Brok Bouwmaterialen bevelen tegels met facet aan.

Behandeling

De bestrating kan verschillende behandelingen ondergaan. Dit wordt gedaan om de stenen/tegels langer mooi te houden of bijvoorbeeld waterafstotend te maken. Er zijn drie verschillende behandelingen, namelijk: een toplaag (hydrofoob), een coating en een behandeling met impregneermiddel. Welke steen/tegel u zou kunnen kiezen, hangt af van waar u de bestrating voor wil gebruiken. Vraag ons vooral om hulp!


Online besteld en thuisbezorgd

Koop uw Splitrock hoekstukken gemakkelijk online bij Brok Bouwmaterialen. Wij leveren uw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 7 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de afgesproken locatie wordt bezorgd en laten vooraf weten wanneer we langskomen. Zo geniet u van alle voordelen van het online bestellen van Splitrock hoekstukken.

Lees meer minder

Recent bekeken