100% Laagste Prijsgarantie Gratis Transport Boven 2.000 Binnen 5 Werkdagen Geleverd
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur
Tijdens de Bouwvak zijn wij gewoon geopend!

Monsterstenen aanvraag

Alles weten over het aanvragen van monsterstenen


Met de foto’s proberen wij je een zo goed mogelijk beeld te geven van de metselstenen. Twijfel je echter nog over de kleur of structuur van de metselstenen of wil je de steen vooraf bekijken? Vraag een monstersteen aan!
Voor België, klik dan hier


Monsterstenen bestellen voor Nederland werkt als volgt:

1. Klik op de link om monsterstenen te bestellen.
2. Vul alle velden correct in.
3. Geef hierbij aan welke monsterstenen je wil ontvangen (max. 2 soorten).
4. Als alles is ingevuld, ontvang je een e-mail met een bevestiging en een betaallink van €15,- (Nederland). 
5. Als de betaling is voldaan, worden de metselstenen die vallen onder de 'metselstenen acties' binnen 3 werkdagen geleverd, de overige metselstenen worden binnen 7 werkdagen geleverd.


De monsterstenen zullen worden geleverd via de pakketpost. De metselstenen die vallen onder 'metselstenen acties' worden binnen 3 werkdagen bezorgd, de overige metselstenen worden binnen 7 werkdagen bezorgd. Wanneer je achteraf besluit stenen te bestellen, krijg je het bedrag van €15,00 (Nederland) verrekend met de bestelling.

Let op: sommige stenen hebben wij niet beschikbaar als monstersteen. Wij zullen je hier tijdig via e-mail over informeren. Daarnaast adviseren wij je om snel te beslissen of je de partij wil hebben, dit omdat de voorraad van de metselstenen erg veranderd op dit moment. De kans is reëel dat daarbij een overgangspartij uitverkocht is als je twee of drie weken wacht met bestellen.