100% laagste prijsgarantie Meer dan 15000 tevreden Klanten Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
help nodig
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 en van 19.00 tot 22.00
Onze nieuwe website is live! U kunt gewoon bestellen, maar werkt er iets niet? Laat het ons dan weten!

Bouwstaalmatten

De prijs van Bouwstaalmatten. Al vanaf €22,78

Bouwstaalmatten, of -netten, worden gebruikt in funderingen of betonnen vloeren om het beton te versterken. Tegenwoordig worden ze zelfs ook in de tuin gebruikt ter versiering. Echter, hoe weet ik of ik niet te veel betaal voor een bouwstaalmat en wat is de gemiddelde prijs? Deze vragen zullen we proberen te beantwoorden voor u. We zullen stil staan bij de belangrijkste componenten die de prijs van een bouwstaalmat bepalen.

Gegalvaniseerd of niet gegalvaniseerd, dat is de vraag

De standaard, roestige, bouwstaalmat heeft de laagste prijs van alle soorten bouwstaalmatten. Deze bouwstaalmat is niet behandeld. Deze zijn dus volledig voltrokken uit hoogkwaliteit staal (FEB500), maar zijn daarna niet verzinkt. De gegalvaniseerde bouwstaalmat daarentegen heeft wel een extra behandeling ondergaan, deze is namelijk volledig verzinkt.

De gegalvaniseerde bouwstaalmat heeft een zilverachtig uiterlijk en is doordat hij een extra bewerking heeft ondergaan hoger in prijs. Een onbehandelde bouwstaalmat vindt u al voor €22,78, een gegalvaniseerde bouwstaalmat vindt u voor €86,15.

Een bouwstaalmat wordt dus duurder naarmate hij meer (na)behandelingen heeft ondergaan. Desondanks is dit niet de enige criteria die de prijs van de bouwstaalmat bepaalt. Ook de grootte en dikte van de bouwstaalmat bepalen de prijs. De standaard bouwstaalmat is in diverse maten verkrijgbaar, echter de meeste gebruikte maat is 300x200cm.

Vervolgens zijn al deze verschillende maten ook nog verkrijgbaar in verschillende diktes van 4mm tot 10mm dik. De gegalvaniseerde bouwstaalmat is niet verkrijgbaar in verschillende maten, alleen in verschillende diktes, van 4mm tot 8mm. Bij beide soorten bouwstaalmatten geldt dat er meestal voor een dikte van 6mm wordt gekozen.

De laagste prijsgarantie bij BouwmaterialenKopen

Op onze website geldt de laagste prijsgarantie. Dit betekent dat wanneer u de bouwstaalmatten ergens anders voor een lagere prijs ziet staan, dat wij het verschil terugbetalen. Deze garantie geldt tot 14 dagen na aankoop. Als u de bouwstaalmatten dus later nog ergens goedkoper ziet staan, dan krijgt u gewoon het verschil terug. Heeft u verder nog vragen over de prijzen van de bouwstaalmatten of over de bouwstaalmatten zelf? Neem dan contact met ons op.

Bekijk alle Bouwstaalmatten >>