100% laagste prijsgarantie Achteraf betalen & Betalen in termijnen Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
help nodig
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur
Gezien de marktsituatie verwachten we dat productprijzen zullen blijven stijgen. Bestel dus snel en profiteer van de huidige prijzen!

S-Top Betonstraatsteen 21x10,5x6 cm - Grijs - Kijlstra

S-Top Betonstraatsteen 21x10,5x6 cm - Grijs - Kijlstra

De klassieke S-Top betonstraatsteen van 6 cm is uitstekend geschikt voor het bestraten van uw stoep, terras of oprijlaan. Ze zijn gemakkelijk en zeer strak aan te leggen in elke tuin. Het formaat van 6 cm is perfect voor alle ondergronden.

Kies jouw kleur
Voordelen
  • Geschikt om af te trillen
  • Geschikt voor een oprit
  • Minder snel glad
Nadelen
  • Ruwer oppervlak
  • Moeilijker schoon te maken
Levertijd

Binnen 7 werkdagen

Beschrijving Specificaties Gerelateerde producten Recent bekeken

Uitgebreide specificaties

Afmeting (LxBxD) 21x10,5x6 cm
Dikte 6 cm
Kleur Grijs
Aantal per m2 45
Besteleenheid per 1,07 m2
Aantal stuks per besteleenheid 48 stuks
Inhoud volledig pakket 672 stuks
Geschikt voor aftrillen Ja
Geschikt als oprit Ja
Geschikt voor dakterras Nee
Kenmerk(en) Ruw, stroef
Geleverd op pallets Nee
Materiaal Beton
Merk Kijlstra
Afwerking Zonder facet, zonder reliëf
Soort tegel Oprit, tuin en terras
Maat 21x10,5 cm
hulp nodig
Hulp nodig?
085 - 401 23 60
Op werkdagen staan wij van 09.00 tot 17.00 uur uur voor u klaar.

Advies nodig?

Mail ons via: [email protected].
Snel iets vragen?
WhatsApp je vraag naar 085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp berichten)

Met deze S-Top betonstraatstenen maakt u uw tuin compleet!

Met deze S-Top betonstraatstenen van 6 cm maakt u uw tuin compleet. De klassieke S-Top betonstraatstenen van 6 cm is een handzaam formaat en daarmee uitstekend geschikt voor het bestraten van uw oprijlaan, terras of stoep. Het formaat van 6 cm is geschikt voor alle ondergronden. S-Top betonstraatstenen zijn eenvoudig strak aan te leggen in de tuin. Bovendien kunt u met dit formaat ook patronen aanleggen. 

Voor het leggen van een oprit adviseren wij betonklinkers te gebruiken van minimaal 6 cm dik. Deze betonklinkers hebben een handzaam formaat en breken daarom niet zo snel als tegels. S-Top betonstraatstenen zijn om deze rede geschikt voor het leggen van een oprit. Voor zwaardere en intensieve belasting adviseren wij 8 cm dikte.

S-Top betonstraatstenen zijn minder snel glad en geschikt om af te trillen. S-Top betonstraatstenen hebben een ruw oppervlak. 

Wij bieden vanuit ons assortiment verschillende kleuren S-Top betonstraatstenen aan. Om er zeker van te zijn dat u genoeg S-Top betonstraatstenen heeft voor uw klus, adviseren wij u om 10% extra te bestellen.

Facet

Sierbestrating kan wel of geen facet bevatten. Wanneer een tegel voorzien is van een facetrand, dan heeft de tegel een kleine ronding aan de randen. Hierdoor zijn ze minder gevoelig voor beschadigingen en hebben ze minder last van een onregelmatig oppervlak. Tegels met facet kunnen strak naast elkaar gelegd worden in tegenstelling tot tegels zonder facet. Wij van Brok Bouwmaterialen bevelen tegels met facet aan.

Behandeling

De bestrating kan verschillende behandelingen ondergaan. Dit wordt gedaan om de stenen/tegels langer mooi te houden of bijvoorbeeld waterafstotend te maken. Er zijn drie verschillende behandelingen, namelijk: een toplaag (hydrofoob), een coating en een behandeling met impregneermiddel. Welke steen/tegel u zou kunnen kiezen, hangt af van waar u de bestrating voor wil gebruiken. Vraag ons vooral om hulp!


Online besteld en thuisbezorgd

Koop uw S-Top betonstraatstenen gemakkelijk online bij Brok Bouwmaterialen. Wij leveren uw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 7 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de afgesproken locatie wordt bezorgd en laten vooraf weten wanneer we langskomen. Zo geniet u van alle voordelen van het online bestellen van S-Top betonstraatstenen.

Lees meer minder

Recent bekeken