100% Laagste Prijsgarantie Gratis Transport Boven 2.000 Binnen 5 Werkdagen Geleverd
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Patio Square 20x30x6 cm - Black - Kijlstra

De Patio Square tuintegels zijn uitermate geschikt als je een moderne en strakke tuin wilt. De tuintegels zijn simpel en functioneel, maar geven toch een luxe uitstraling.

Kies jouw kleur
Voordelen
  • Vuilwerend
  • Speels formaat
  • Geschikt voor oprit
  • Behandeld
Nadelen
  • Niet geschikt voor aftrillen
Levertijd

Binnen 5 werkdagen geleverd (€95,- of €145,-). Gratis levering vanaf €1000,-

Uitgebreide specificaties

Afmeting (LxBxD) 20x30x6 cm
Dikte 6 cm
Kleur Black
Aantal per m2 16,67
Besteleenheid per 0,96 m2
Aantal stuks per besteleenheid 16 stuks
Inhoud volledig pakket 224 stuks
Geschikt voor aftrillen Nee
Geschikt als oprit Ja
Geschikt voor dakterras Nee
Kenmerk(en) Mos & alg werend, onderhoudsvriendelijk, stroef, vuilwerend
Geleverd op pallets Ja
Materiaal Beton
Merk Kijlstra
Afwerking Behandeld, mini facet, zonder reliëf
Soort tegel Oprit, tuin en terras
Maat 20x30 cm
hulp nodig
Hulp nodig?
085 - 401 23 60
Op werkdagen staan wij van 09.00 tot 17.00 uur voor jou klaar.

Advies nodig?

Mail ons via: [email protected].
Snel iets vragen?
WhatsApp je vraag naar 085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp berichten)

Patio, de koning onder de tegels!

De Patio Square tuintegels zijn uitermate geschikt als je een moderne en strakke tuin wilt. De tuintegels zijn simpel en functioneel, maar geven toch een luxe uitstraling. Verder hebben de tegels een behandeling gehad met een coating. Dit om de tegels vuil- en waterafstotend te maken en is heb je geen last van kalk. De coating is aangebracht toen de tegels net geproduceerd waren, zodat deze diep in tegels zijn opgenomen. Door de behandeling zullen de tegels veel langer mooier blijven dan andere tegels. En dat alles voor een mooie prijs!

De tegels zijn niet geschikt voor aftrillen, maar wel voor een oprit. Wij bieden van Patio Square tuintegels verscheidene formaten en kleuren aan. Om er zeker van te zijn dat je genoeg tegels hebt voor jouw klus, adviseren wij je om 10% extra te bestellen.

Facet

Sierbestrating kan wel of geen facet bevatten. Wanneer een tegel voorzien is van een facetrand, dan heeft de tegel een kleine ronding aan de randen. Hierdoor zijn ze minder gevoelig voor beschadigingen en hebben ze minder last van een onregelmatig oppervlak. Tegels met facet kunnen strak naast elkaar gelegd worden in tegenstelling tot tegels zonder facet. Wij van Brok Bouwmaterialen bevelen tegels met facet aan.

Behandeling

De bestrating kan verschillende behandelingen ondergaan. Dit wordt gedaan om de stenen/tegels langer mooi te houden of bijvoorbeeld waterafstotend te maken. Er zijn drie verschillende behandelingen, namelijk: een toplaag (hydrofoob), een coating en een behandeling met impregneermiddel. Welke steen/tegel je zou kunnen kiezen, hangt af van waar je de bestrating voor wil gebruiken. Vraag ons vooral om hulp!

Productinformatie
Zie voor verdere specificaties van het product en de verwerkingsvoorschriften het productinformatieblad en verwerkingsvoorschriften informatieblad.

Online besteld en thuisbezorgd

Koop jouw Patio Square tuintegels gemakkelijk online bij Brok Bouwmaterialen. Wij leveren jouw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 5 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de afgesproken locatie wordt bezorgd en laten vooraf weten wanneer we langskomen. Zo geniet je van alle voordelen van het online bestellen van Patio Square tuintegels.

Lees meer minder

Recent bekeken