100% Laagste Prijsgarantie Gratis Transport Boven 2.000 Binnen 5 Werkdagen Geleverd
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur
Tijdens de Bouwvak zijn wij gewoon geopend!

Patio Dikformaat XL 28x7x8 cm - Desert Rock - Kijlstra

De Kijlstra Patio dikformaat XL straksteen van 28x7x8 cm wordt vaak gebruikt voor tuinen, terrassen en opritten. De steen geeft een strakke en moderne look.

Kies jouw kleur
Voordelen
  • Geschikt voor aftrillen
  • Vaste maat
  • Geschikt voor een oprit
  • Minder snel glad
Nadelen
  • Ruwer oppervlak
  • Moeilijker schoon te maken
Levertijd

Binnen 5 werkdagen geleverd (95,- of 145,-). Gratis levering vanaf 1000,-

Uitgebreide specificaties

Afmeting (LxBxD) 28x7x8 cm
Dikte 8 cm
Kleur Desert Rock
Aantal per m2 51 stuks
Besteleenheid Per 0,94 m2
Aantal stuks per besteleenheid 48 stuks
Inhoud volledig pakket 480 stuks
Geschikt voor aftrillen Ja
Geschikt als oprit Ja
Geschikt voor dakterras Nee
Kenmerk(en) Ruw, stroef
Geleverd op pallets Ja
Materiaal Beton
Merk Kijlstra
Afwerking Zonder facet, zonder reliëf
Soort tegel Oprit, tuin en terras
Maat 28x7 cm
hulp nodig
Hulp nodig?
085 - 401 23 60
Op werkdagen staan wij van 09.00 tot 17.00 uur voor jou klaar.

Advies nodig?

Mail ons via: [email protected].
Snel iets vragen?
WhatsApp je vraag naar 085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp berichten)

Patio Dikformaat XL voor een strakke look!

De Kijlstra patio dikformaat XL straksteen van 28x7x8 cm wordt vaak gebruikt voor tuinen, terrassen en opritten. De steen geeft een strakke en moderne look. De strakstenen zijn beschikbaar in diverse kleuren en patronen.

Als er bestrating wordt gebruikt, is de facet van een tegel of steen heel belangrijk. Het betreft een schuine, kleine rand aan de zijkant van de tegel of steen. Wanneer er minder van deze facet is, zal de tegel scherper en rechter zijn. Dit zorgt voor een modernere en strakkere look. 

De stenen zijn ook uitermate geschikt om bepaalde patronen te leggen. Zo kun je jouw tuin een bepaalde uitstraling geven. Dit kun je doen door verschillende afmetingen door elkaar te gebruiken in combinatie met strakke voegen.

Verder hebben de tegels een behandeling gehad met een coating. Dit om de tegels vuil- en waterafstotend te maken en is heb je geen last van kalk. De coating is aangebracht toen de tegels net geproduceerd waren, zodat deze diep in tegels zijn opgenomen. Door de behandeling zullen de tegels veel langer mooier blijven dan andere tegels. En dat alles voor een mooie prijs!

Wij bieden van strakstenen verscheidene formaten en kleuren aan. Om er zeker van te zijn dat je genoeg strakstenen hebt voor jouw klus, adviseren wij je om 10% extra te bestellen.

Facet

Sierbestrating kan wel of geen facet bevatten. Wanneer een tegel voorzien is van een facetrand, dan heeft de tegel een kleine ronding aan de randen. Hierdoor zijn ze minder gevoelig voor beschadigingen en hebben ze minder last van een onregelmatig oppervlak. Tegels met facet kunnen strak naast elkaar gelegd worden in tegenstelling tot tegels zonder facet. Wij van Brok Bouwmaterialen bevelen tegels met facet aan.

Behandeling

De Patio-tegels hebben in principe dezelfde behandeling ondergaan als de H2O-tegels. De tegels onderscheiden zich echter door een extra laag: een transparante coating. Deze coating behoudt niet alleen de levendige uitstraling van de tegel, maar zorgt er ook voor dat vuil minder snel hecht.  

De bestrating kan verschillende behandelingen ondergaan. Dit wordt gedaan om de stenen/tegels langer mooi te houden of bijvoorbeeld waterafstotend te maken. Er zijn drie verschillende behandelingen, namelijk: een toplaag (hydrofoob), een coating en een behandeling met impregneermiddel. Welke steen/tegel je zou kunnen kiezen, hangt af van waar je de bestrating voor wil gebruiken. Vraag ons vooral om hulp!

Productinformatie
Zie voor verdere specificaties van het product en de verwerkingsvoorschriften het productinformatieblad en verwerkingsvoorschriften informatieblad.

Online besteld en thuisbezorgd

Koop jouw Patio dikformaat XL 8 cm gemakkelijk online bij Brok Bouwmaterialen. Wij leveren jouw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 5 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de afgesproken locatie wordt bezorgd en laten vooraf weten wanneer we langskomen. Zo geniet je van alle voordelen van het online bestellen van dikformaat strakstenen.

Lees meer minder

Recent bekeken