100% laagste prijsgarantie Achteraf betalen & Betalen in termijnen Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
help nodig
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur
Gezien de marktsituatie verwachten we dat productprijzen zullen blijven stijgen. Bestel dus snel en profiteer van de huidige prijzen!

Ophoogzand 25kg

Een zak ophoogzand van 25 kg, ook wel vulzand of aanvulzand genoemd, is geschikt voor het verhogen of aanvullen van een tuin, een oprit of een pad. Naast dat het eenvoudig in gebruik is, is het ook de meest voordelige zandsoort in ons assortiment.

Waarom bouwmaterialen online bestellen?
  • Standaard geleverd binnen 7 werkdagen
  • Een order weegt gem. 10.000 kg
  • Afhalen is mogelijk
  • Altijd de laagste prijsgarantie
  • Gespreid betalen in 36 maanden
Beschrijving Specificaties Gerelateerde producten Recent bekeken

Belangrijke Specificaties

Prijs per stuk incl. btw (NL) € 1,50
Besteleenheid per zak
Gewicht per besteleenheid 25 kg
Materiaal Zand
Afhaalmogelijkheid Ja
Uitgebreide specificaties

Uitgebreide specificaties

Prijs per stuk incl. btw (NL) € 1,50
Besteleenheid per zak
Gewicht per besteleenheid 25 kg
Materiaal Zand
Afhaalmogelijkheid Ja
hulp nodig
Hulp nodig?
085 - 401 23 60
Op werkdagen staan wij van 09.00 tot 17.00 uur uur voor u klaar.

Advies nodig?

Mail ons via: [email protected].
Snel iets vragen?
WhatsApp je vraag naar 085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp berichten)

Beschrijving

Ophoogzand is zand voor ophoging en aanvulling van tuinen, opritten, paden en andere oppervlakken. Zo is het niet alleen geschikt als ondergrond voor uw bestrating of voor het verhogen van verzakte oppervlakken, maar kunt u het ook gebruiken als (aan)vulzand in uw tuin voor bijvoorbeeld kuilen/gaten of drooglegde vijvers. Ophoogzand is volgens het bouwstoffenbesluit niet geschikt voor andere toepassingen dan ophoging/aanvulling. Wij van Brok Bouwmaterialen raden u dan ook aan om het alleen voor deze doeleinden te gebruiken. Een zak ophoogzand bestaat uit 25 kg zand en het is de meest voordelige zandsoort in assortiment. Om er zeker van te zijn dat u genoeg ophoogzand heeft voor uw klus, adviseren wij u om 5% extra te bestellen.

Ophoogzand wordt niet gezeefd

Aan ophoogzand worden bijna geen eisen gesteld. Zo wordt het ophoogzand niet gezeefd en maakt het niet uit welke vorm of welke korrelgrootte de zandkorrels hebben. Er wordt echter wel gekeken of het ophoogzand niet vervuild is. Dit zorgt voor zuiver zand en dat is beter voor de grond.

De mogelijkheden met ophoogzand zijn eindeloos

Naast dat ophoogzand gebruikt kan worden voor het verhogen van bepaalde oppervlakten is het ook zeer geschikt als vulzand voor bijvoorbeeld het dichten van een vijver of het opvullen van gaten/kuilen in de tuin. Ook onder uw bestrating is ophoogzand zeer geschikt. Een zak ophoogzand van 25 kg levert voldoende zand voor de wat kleinere oppervlakken. Heeft u oppervlakten die groter zijn? Dan zijn big-bags ophoogzand van 1400 kg een goede keuze voor u.

Online besteld en thuisbezorgd

Koop uw Ophoogzand 25kg gemakkelijk online bij Brok Bouwmaterialen. Wij leveren uw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 7 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de afgesproken locatie wordt bezorgd en laten vooraf weten wanneer we langskomen. Zo geniet u van alle voordelen van het online bestellen van ophoogzand.

Lees meer minder

Recent bekeken