Toepassing van open betonblokken

Er zijn veel verschillende betonblokken te vinden op het internet. Wij bieden zowel holle als volle betonblokken aan. Helaas hebben wij geen open betonblokken. Deze zijn namelijk meer geschikt als tuinelement. Er zijn wel alternatieven beschikbaar voor open betonblokken. Deze alternatieven worden verderop beschreven.

Een open betonblok kunt u gebruiken voor een niet-dragende muur. Ze zijn relatief goedkoop en makkelijk te verwerken. Daarnaast zijn open betonblokken perfect te gebruiken als tuinelement. Zo is er gemakkelijk een tuinbankje van te maken of kunt u ze gebruiken als plantenbak.

Alternatieven voor de open betonblokken

Omdat wij geen open betonblokken in ons assortiment hebben, zullen we u een aantal alternatieven laten zien. In onze ogen zijn open betonblokken leuk als tuinelement in de tuin. U kunt er namelijk plantenbakken van maken of u kunt er in combinatie met hout een tuinbankje maken. Een U-element of een hangflor kunt u in feite voor dezelfde doeleinden gebruiken. Een U-element is ook goed te gebruiken om een houtopslag te creëren in uw tuin. De foto's hieronder laten dat goed zien.

        U-elementen tuinbankje  U-elementen opslag hout

De U-elementen en hangflors zijn afkomstig van NuSierbestrating.nl, een andere website van ons. Hier vindt u ook andere tuinelementen.