100% Laagste Prijsgarantie Gratis Transport Boven €2.000 Binnen 5 Werkdagen Geleverd
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur
LET OP: Bestel je bouwmaterialen dit jaar nog om prijsverhogingen voor te zijn!

Nature Top BSS 8 cm - Nero/Grey - Kijlstra

Deze mooie Nature Top betonstraatstenen zijn uitermate geschikt voor jouw tuin, terras of oprit. De stenen kunnen strak tegen elkaar aangelegd worden en/of in verschillende patronen.

Kies jouw kleur
Voordelen
  • Vuilwerend
  • Minder snel glad
  • Geschikt voor oprit
  • Mini facet
  • Behandeld
Levertijd

Binnen 5 werkdagen geleverd (€95,- of €145,-). Gratis levering vanaf €1000,-

Inspiratie nodig voor jouw project?

Uitgebreide specificaties

Afmeting (LxBxD) 21x10,5x8 cm
Dikte 8 cm
Kleur Nero/grey
Aantal per m2 45 stuks
Besteleenheid Per 0,8 m2
Aantal stuks per besteleenheid 36 stuks
Inhoud volledig pakket 360 stuks
Geschikt voor aftrillen Ja
Geschikt als oprit Ja
Geschikt voor dakterras Nee
Geleverd op pallets Nee
Materiaal Beton
Merk Kijlstra
Afwerking Behandeld, mini facet, zonder reliëf
Soort tegel Tuin en terras
Maat 21x10,5 cm
hulp nodig
Hulp nodig?
085 - 401 23 60
Op werkdagen staan wij van 09.00 tot 17.00 uur voor jou klaar.

Advies nodig?

Mail ons via: [email protected].
Snel iets vragen?
WhatsApp je vraag naar 085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp berichten)

De Nature Top betonstraatsteen, natuurlijk mooi!

Deze mooie Nature Top betonstraatstenen zijn uitermate geschikt voor jouw tuin, terras of oprit. De stenen kunnen strak tegen elkaar aangelegd worden en/of in verschillende patronen. Hierdoor kun je zowel een strakke als een speelse uitstraling creëren. De stenen hebben een natuurlijke deklaag, wat helpt tegen het ontstaat van alg, mos en ander vuil. Door de coating laag die is aangebracht, zijn de stenen zeer kleurvast. Ten slotte hebben de stenen een stroef oppervlak. 

De betonstraatstenen zijn geschikt voor aftrillen of voor een oprit. Wij bieden van Nature Top betonstraatstenen verscheidene formaten en kleuren aan. Om er zeker van te zijn dat je genoeg betonstraatstenen hebt voor jouw klus, adviseren wij je om 10% extra te bestellen.

Facet

Sierbestrating kan wel of geen facet bevatten. Wanneer een tegel voorzien is van een facetrand, dan heeft de tegel een kleine ronding aan de randen. Hierdoor zijn ze minder gevoelig voor beschadigingen en hebben ze minder last van een onregelmatig oppervlak. Tegels met facet kunnen strak naast elkaar gelegd worden in tegenstelling tot tegels zonder facet. Wij van Brok Bouwmaterialen bevelen tegels met facet aan.

Behandeling

De bestrating kan verschillende behandelingen ondergaan. Dit wordt gedaan om de stenen/tegels langer mooi te houden of bijvoorbeeld waterafstotend te maken. Er zijn drie verschillende behandelingen, namelijk: een toplaag (hydrofoob), een coating en een behandeling met impregneermiddel. Welke steen/tegel je zou kunnen kiezen, hangt af van waar je de bestrating voor wil gebruiken. Vraag ons vooral om hulp!

Productinformatie
Zie voor verdere specificaties van het product en de verwerkingsvoorschriften het productinformatieblad en verwerkingsvoorschriften informatieblad.

Online besteld en thuisbezorgd

Koop jouw Nature Top betonstraatstenen gemakkelijk online bij Brok Bouwmaterialen. Wij leveren jouw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 5 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de afgesproken locatie wordt bezorgd en laten vooraf weten wanneer we langskomen. Zo geniet je van alle voordelen van het online bestellen van Nature Top betonstraatstenen.

Lees meer minder

Recent bekeken