Waalformaat Strengpers Vuilwerk metselstenen (€0,14)

Koop hier online uw strengpers vuilwerk metselstenen. Deze metselstenen zijn beschikbaar in waalformaat (21x10x5cm). De stenen kunt u gebruiken voor binnenmuren, buitenmuren of funderingen. Door de stenen hierna af te werken, worden onderlinge verschillen in kleur, structuur en formaat onzichtbaar. Door voor vuilwerk te kiezen bent u een stuk goedkoper uit, zonder dat u inlevert op kwaliteit!

De strengpers metselstenen zijn online te bestellen per 784 stuks. Na ontvangst kunnen ze direct worden verwerkt met metselcement in combinatie met metselzand of kunnen ze worden verwerkt met metselmortel. Om er zeker van te zijn dat u genoeg metselstenen heeft voor uw klus, adviseren wij u om ten minste 10% extra te bestellen.

Let op: dit is een overgangspartij.
€ 109,76 per 784 stuks
€ 0,14 per stuk

 


Ruim op voorraad


Betaal veilig online
De levertijd is binnen 1 tot 7 werkdagen
 • Bezorgd op de stoep of op de werkplaats
 • U zit niet vast aan openingstijden
 • Verschillende producten in één keer in huis
 • Bespaar een rit naar de bouwmarkt
 • Vaste verzendkosten van € 149,95

Uitgebreide specificaties

Gewicht per besteleenheid: 1568 kg
Besteleenheid: per 784 stuks
L x b x h in cm: 21x10x5 (maattolerantie ± 4mm)
Druksterkte in N/mm2: ≥ 15
Gewicht in kg: 2,0
Kwaliteit: Overgangspartij
Levering: In folie verpakt op wegwerp pallets (niet te verplaatsen d.m.v. een palletwagen)
Aantal stuks per m² 75
Formaat: Waalformaat
Vorm: Strengpers

Productbeschrijving van WF Strengpers Vuilwerk

Vuilwerk metselstenen zijn stenen die onderling van kleur, structuur en formaat kunnen verschillen. Het voordeel hiervan is dat wij deze metselstenen extra goedkoop aan kunnen bieden.

Deze metselstenen kunt u gebruiken voor binnenmuren, buitenmuren of funderingen. Het is een goedkope optie voor allerlei klussen waarbij de muur wordt afgewerkt. Dit kunt u doen door pleisterwerk of door de muren te schilderen. Het verschil in kleur, structuur en formaat is dan niet meer zichtbaar. Zo kunt u ook met vuilwerk metselstenen een strak resultaat realiseren.

Waalformaat strengpers vuilwerkstenen

Deze waalformaat vuilwerkstenen (21x10x5cm) zijn zogenaamde strengpers stenen. Strengpers wil zeggen dat er uithollingen in de steen zitten. Dit heeft echter geen invloed op de verwerking. Nog steeds kunt u deze steen net als elke andere steen verwerken.

Vuilwerk wil zeggen dat de kleur en structuur per steen kunnen verschillen. Het betreft dus een verzameling egaal en bont gekleurde stenen, die daarnaast ook in structuur kunnen verschillen. De kleur van de stenen op de productafbeelding is dan ook ter indicatie. De metselstenen kunnen massief zijn of met gaatjes.

Voordelig

Door te kiezen voor vuilwerk bent u een stuk goedkoper uit, zonder dat u inlevert op kwaliteit!

Voordelen van metselstenen

  • Makkelijk te verwerken
   Door het handzame formaat en het lichte gewicht zijn metselstenen makkelijk te verwerken.

  • Hoge druksterkte
   Metselstenen hebben een hoge druksterkte van ten minste 15 N/mm2.

  • Onderhoudsarm
   Metselstenen vergen weinig onderhoud.

  • Thermisch- en geluidsisolerend
   De stenen hebben het vermogen om warmte op te nemen en dit langzaam weer vrij te geven. Door de hoge dichtheid van de metselstenen werken metselstenen ook geluidsisolerend.

  • Brandveilig
   Metselstenen zijn onbrandbaar en zijn gemaakt van een niet ontvlambaar materiaal.

  • Duurzaam
   Metselstenen bestaan uit natuurlijke grondstoffen en het productieproces is geoptimaliseerd. Daarnaast hebben de stenen een lange levensduur.

Online besteld en thuisbezorgd

Koop uw metselstenen gemakkelijk online op bouwmaterialenkopen.com. Wij leveren uw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 7 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de afgesproken locatie wordt bezorgd en laten vooraf weten wanneer we langskomen. Zo geniet u van alle voordelen van het online bestellen van metselstenen.

Let op: dit is een overgangspartij.

Wij kunnen overgangspartijen tegen een extra lage prijs aanbieden. Er bestaat echter een kans dat er bij overgangspartijen (lichte) kleur-, structuur- en maatverschillen optreden. Het is hierdoor niet mogelijk om garantie te geven op de kleur-, structuur- en maatkwaliteit. Wel kunnen wij u adviseren om ten minste 10% extra te bestellen voor uw klus, zodat u eventuele kleur-, structuur- en maatverschillen op kunt vangen.

De geleverde overgangspartijen kunnen niet geruild worden. U heeft echter wel de mogelijkheid om de partijen binnen 14 dagen tegen de werkelijke verzendkosten te retourneren. Over het retourneren van partijen kunt u hier meer lezen. Heeft u verder nog vragen over een overgangspartij? Neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van advies.

Verzendkosten € 149,95 inclusief BTW
Levertijd Binnen 1 tot 7 werkdagen
De laagste prijs Nergens goedkoper
Veilig betalen Ook achteraf betalen

KEUZEHULP?

Op werkdagen staan wij van
09:00 tot 22:00 uur voor u klaar

Snel iets vragen?
WhatsApp je
vraag naar
085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp
berichten)

Beoordelingen WF Strengpers Vuilwerk (1)

Schrijf een review
Edwin

Goede oplossing

Goedkoopste soort metselstenen die we konden vinden. Gaatjes in de steen, maar net zo te verwerken als normale metselstenen. Mix van kleuren, maar dat is geen probleem.
Schrijf een review over Waalformaat Strengpers Vuilwerk metselstenen (€0,14)
En maak kans op € 50,-

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen plaatsen.
log in of registeer om een beoordeling te plaatsen.