100% laagste prijsgarantie Meer dan 15000 tevreden Klanten Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
help nodig
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 en van 19.00 tot 22.00
Bezorging in Nederland en België

Strengpers Metselstenen

Op zoek naar strengpers metselstenen? Brok Bouwmaterialen heeft een selectie van goedkope strengpers metselstenen/bakstenen voor u gemaakt.

Lees meer minder

6 items gevonden

Strengpers metselstenen in Waalformaat

Strengpers metselstenen zijn in verschillende maten verkrijgbaar, waarbij waalformaat het meest gebruikte formaat is. Wij hebben over het algemeen ook andere strengpers gevelstenen in ons assortiment. Dan hebben we het over hilversumsformaat en dikformaat. Deze formaten worden steeds populairder in Nederland. Heeft u een vraag over een strengpersstenen waalformaat, hilversumsformaat of dikformaat? Neem dan contact met ons op.

Wat is nou een Strengpers Baksteen?

Strengpers wil zeggen dat er uithollingen in een baksteen zitten. Deze uithollingen zijn het gevolg van het persen van strengen klei door een rechthoekige mond. Door ze vervolgens op maat te snijden, ontstaat een strengpers baksteen. Strengpers heeft geen invloed op de verwerking. Nog steeds kunt u de bakstenen net als elke andere steen verwerken. U dient er alleen rekening mee te houden dat de steen maar 1 zichtkant heeft. 

Bent u op zoek naar specifieke Strengpers Gevelstenen?

Het kan zijn dat u van de strengpers gevelstenen een speciale kleur zoekt. Dat kan zijn omdat u op zoek bent naar strengpersstenen die lijken op de huidige stenen van uw huis. Bij ons kunt u het beste een foto sturen van uw huis. Wij kunnen dan zeggen om welke steen het waarschijnlijk gaat. Daarnaast kunt u een monstersteen aanvragen.